Garipoğlu davasında flaş gelişme...! Sevgilisini vahşice öldüren ve bir süre ortalardan kaybolan sonrasında ise yakalanarak cezaevine konulan Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu için kırmızı bülten çıkartıldı.

Sevgilisi Münevver Karabulut’u testereyle keserek öldüren Cem Garipoğlu’nu kayırmaktan 3 yıl hapis cezası alan Hayyam Garipoğlu hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. Cezası Yargıtay tarafından 7 ay önce onanan Garipoğlu ortadan kaybolmuştu.

GARİPOĞLU KIRMIZI BÜLTENLE 188 ÜLKEDE ARANACAK

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi, yurtdışına kaçtığı bilgisi üzerine Hayyam Garipoğlu hakkında kırmızı bülten çıkartılmasına karar verdi. İnterpol Daire Başkanlığı’nca, Garipoğlu’nun kimlik bilgileri, fotoğrafı ve aldığı cezayla ilgili bilgiler İnterpol’e üye ülkelere bildirildi.

Garipoğlu, bu kararla 188 ülkede aranmaya başlandı. Şu ana kadar Garipoğlu’nun yurtdışına resmi bir çıkışı gözükmüyor. Polis, izine rastlayamadığı Garipoğlu’nun deniz yoluyla Yunanistan’a geçtiği yönünde bilgiler elde etmişti.

BABA GARİPOĞLU BUGÜN HAKİM KARŞISINDA!

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Münevver Karabulut cinayeti davasında, yerel mahkemenin verdiği beraat kararı Yargıtay tarafından bozulan Cem Garipoğlu’nun babası M. Nida Garipoğlu da, bugün hâkim karşısına çıkacak.