Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün önünde çatışma yaşandı.

Silah sesleri üzerine vatandaşlar kaçmaya başlarken Emniyet Müdürlüğü'nde polisler olay yerinden vatandaşları uzaklaştırdı.

Geniş güvenik önlemi alan polisler etrafta bulunan iş merkezlerinde giriş çıkışları yasakladı.

Polis ekipleri geniş çaplı güvenlik şeridi oluşturdu.

''2 YA DA 3 TERÖRİST''

NTV canlı yayınına bağlanan gazeteci Ali Budak ''2 ya da 3 kişi olduğu tespit edilen teröristler güvenlik güçlerine ateş açtı. Teröristlerden biri etkisiz hale getirildi. Birinin yaralı hale getirildiği birinin de kaçtığı söyleniyor. Kaçan terörist aranıyor. Olay bir anda gelişti. Teröristlerin güvenlik kapısında bulunan polislere ateş açtığı bilgisini aldım. Canlı bomba olasılığına karşı geniş güvenlik önlemi var'' dedi.

NTV canlı yayınına bağlanan gazeteci Mehmet Demir ise ''Emniyete girmeye çalışan canlı bomba diye duyduk. Emniyetin tam karşısında iş merkezinin otoparkına yönelik Özel Hareket operasyon düzenliyor kaçan canlı bombaya yönelik. 2 ya da 3 teröristten bahsediliyor. Kapıda bir müdahale yapıldığını duyduk daha sonra kaçan bir veya iki terörist olduğu söyleniyor. Birinin iş merkezinin otoparkına girdiği söyleniyor'' diye konuştu.

NTV canlı yayınına bağlanan bir diğer isim ise gazeteci Mehmet Taşçı oldu.

Taşçı, ''İlk belirlemelere göre 1 teröristin öldürüldüğü fark ediliyor. 1 polisimiz de yaralandı. 15.23 sıralarında silah seslerinin gelmesi ile çatışma başladı'' şeklinde konuştu.