Firmamız 1990 yılından beri taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Asansörlü ve eşya depolama hizmetini ucuz fiyata kaliteli bir şeklide müşterilerimize sunmaktayız. Bu nasıl oluyor diye kendinize soruyorsunuzdur ama merak etmeyin sadece taşımacılıkta para kazanma hırsı diğerlerinden daha az olan insanlarda yer yüzünde yaşamaktadır. Öz Gebze Evden Eve Nakliyat olarak ücretsiz eksper hizmeti sunmaktayız. Eksper evinize gelerek eşyanızın miktarını kontrol eder uygun araç ve sargı yöntemlerini belirler. Evinizi taşıdıktan önce ve sonra sizler en akla ve mantığa uygun yöntem, görüş, önerileri sunan öz gebze evden eve nakliyat ve depolama firması referanslarıyla da ön plana çıkmaktadır. Sitemizden referanslarımızı inceleyebilirsiniz.



Ne kadar ciddi ve tecrübeli bir taşımacılık firması olduğumuzu kendi gözünüzle görebilirisin. İşimizi severek yapıyoruz taşımacılık bizim işimiz eşyalarınız emin ellerde hiç merak etmeyim hedef depolama ile aklınız arkada kalmaz. Öz Gebze evden eve nakliyat ve depolama sizler için düşük fiyatlarla evinizdeki fazla eşyaları depolar ve güvenlikli depolarımızda istediğiniz kadar saklar eşyalınızı güvenlikli depolarımızda kamara sitemleriyle saklamaktayızEv taşıma ve eşya depolama konusunda Türkiye’deki en güvenilir güvenli adresinizYurtdışına mı taşınıyorsunuz? Eviniz tadilatta mı? Askere mi gidiyorsunuz?Tayininiz mi çıktı? Öğrencisiniz ve yaz boyunca kira parası ödemek istemiyor musunuz?Evinizde Fazıla eşyalarınız mı varBunlardan herhangi birine cevabınız evet ise hedef eşya depolama size tam da aradığınız çözümü sunmaktadır.Eşyalarınızı size uygun seçeneklerle en ekonomik şekilde depolayalım sizin de içiniz rahat etsin.



Eşyalarınızı adresinizden hedef eşya depolama güvencesi ile sigortalı bir şekilde alalım, güvenli bir şekilde depolayalım ve siz istediğiniz zaman aynı şekilde geri getirelim.Asansörlü taşımacılık sistemini Kocaeli’de ilk defa kullanan firma olan Öz Gebze firması teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanarak eşyalarınızın çizilmemesi ve zarar görmemesi için tecrübeli elemen kadrosuyla gece gündüz mesai harcamaktadır.Güvenilir evden eve nakliyat firması bulmanın bu kadar zor olduğu bu dönemde sizlerin için kaliteden hiçbir şeklide ödün vermeden işler yapmaya çalışmaktayız. En kaliteli sargı malzemesi kullanmaktayız öz gebze evden eve nakliyat firmasının ilke edindiği şeylerden birside dezenfekte edilmemiş hiçbir malzemeyi evinize sokmamaktayız. Evinize getirdiğimiz her malzeme en ince detayına kadar dezenfektasyonu yapılmış üründür hiçbir şekilde gözünüz arkada kalmasın.