Show TV yeni başlayan fenomen olma adayı programı Gelin Evi Show TV ekranlarında her gün yayınlanıyor. Gelin Evi 19 Şubat Cuma  günü Cuma yayınlanacak. Gelin Evi 19 Şubat Cuma  izle . Gelin Evi izleme adresi. Gelin Evi haftanın finali kim elenecek.

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından olan Show TV program statüsünde geride kaldığı diğer kanalların efsane programlarına rakip bir program çıkarttı. Gelin Evi ile birlikte tekrardan en çok izlenmeyi alacak gibi görünüyor. Gelin Evi'nde bugün haftanın finali var.Gelin Evi yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Gelin Evi'nde bugün neler olacak ?

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi programının formatı o kadar farklı ki sadece ve sadece 1 saat izlemeniz programa sizi bağlayacağından eminiz. Gelin Evi'nde neler oluyor  ? Gelin Evi formatı diğer programlardan çok çok farklı. Gelin Evi Kısmetse Olur'dan farklı BBG'den de farklı.

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan yarışmanın ilk hafta yarışmacıları 28 yaşındaki Nuran Aytekin, 20 yaşındaki Dilek Yücel, 29 yaşındaki Leila Vereta, 33 yaşındaki Filiz Ağan ve 21 yaşındaki Nurdan Ay oldu. Gelinler aralarında çektikleri kura sonrası ilk gün Nuran Aytekin’e, ikinci gün ise Dilek Yücel’e konuk oldu.

Daha önce kendilerinden habersiz 5 gelin var. Bu gelinler birbirlerinin evlerine konuk oluyorlar. Misafir olarak gittikleri gelinin evinde nelerin eksik olduğunu veya neyni yanlış şekilde yaptığı konusunda yorum yapacaklar birbirlerine bazen gerilecekler bazen gülecekler. Düğün gününde çekilmiş olan hatıra videosuna bile yorum yapma hakkına sahipler. Misafir olarak ağırlayan gelinin ev düzenlemesi ve çeyizi hakkında da önemli yorumlar yapabilirler. Misafir oldukları gelinin evini gören diğer gelinler bu gelin hakkında yorumlarını yapacak ve program sonunda ise puan verecekler. Bu olay tam 5 gün boyunca devam edecek ve ardından birinci olmayı başaran gelin 5 bilezik ve 5 tam altın almayı başaracak. Bu harika Televizyon programının yapımını Joker Yapım üstlenmiş durumda.

Gelin Evi programında yaşanan gergin anlar tabiki de izleyicileri de geriyor ve taraf tutmalarına neden oluyor. Gelin Evi programı efsane bir program olma yolunda ilerliyor. Gelin Evi izle, Gelin Evi hd izle, Gelin Evi bugün neler oldu ?, Gelin Evi haftanın finali, Gelin Evi'de neler oldu, Gelin Evi kim elendi, Gelin Evi Show TV izle.