Şarkıcı Davut Güloğlu’nun 24 yaşındaki oğlu Cengizhan Güloğlu'nun 2. kez haciz şoku yaşadığı ortaya çıktı. Parago Sitesi’nde babası Davut Güloğlu ve babasının sevgilisi ile birlikte oturan Cengizhan Güloğlu sitenin aidat ve evin kirasını uzun süre ödememiş bunun üzerine ev sahibi Güloğlu’na 7 tane icra davası başlatmıştı. 
 
GÜLOĞLU 66 BİN LİRALIK BU BORCU ÖDEMEDİ
 
Bunun üzerine haciz memurları yaklaşık 4 ay önce Güloğlu’nun yaşadığı siteye hacze gittiler. Haciz memurları evden televizyonu ve koşu bandını aldı. Ev sahibi açtığı tahliye davasını kazanarak Davut Güloğlu, sevgilisi ve oğlu Cengizhan'ı evden çıkardı.
 
ANNESİNE TAŞININCA MEMURLAR BURAYA GİTTİLER
 
Bu olayın yaşanmasının ardından Cengizhan Güloğlu annesinin evine taşındı ve adresini buraya aldırdı. Güloğlu ilk haczin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen yine borcunu ödemedi. Haciz memurları bu defa 1 Mart 2018 tarihinde Güloğlu’nun birlikte yaşadığı annesinin evine hacze gittiler. Ancak evde haczedecek eşya bulamayan memurlar elleri boş döndü. 
 
SÖKÜLMÜŞ DOĞALGAZ SAATİYLE KARŞILAŞINCA GERİ DÖNDÜLER
 
Buradan elleri boş dönen memurlar 8 Mart tarihinde ise Güloğlu ve babası Davut Güloğlu’nun DG yapı isimli şirketine hacze gittiler. Ancak Memurlar şirketin kapısını kapalı ve doğalgaz saatinin borcundan dolayı sökülmüş olduğunu görünce geri dönmek zorunda kaldı.