Profesyonel personelleri ve güçlü alt yapısı sayesinde asansörlü nakliyat alanında rakipsiz olan nakliyat firması bu yıla özel olarak sunduğu bu hizmeti ile büyük kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Firma yetkilisi Yakup Ünal firmasının resmi Facebook hesabından yaptığı açıklamada "Asansörlü taşıma alanında yaptığımız kampanya ile tüm nakliye ihtiyacı olanlara Güven-taş kalitesini ve deneyimini yaşatmak istiyoruz." şeklinde demeçlerde bulundu.

Asansörlü Taşıma Önem Kazandı

Asansörlü taşıma günümüzde nakliye firmalarının sıklıkla kullandığı bir taşıma yöntemi bunun başlıca nedeni ise binaların oldukça yüksek olması ve eşyaların artık daha ağır ve çok olmasıdır. Ayrıca taşınma hizmeti alan kişiler evden eve nakliyat firması ararken genellikle aradığı temel özelliklerin başında asansörlü taşıma ve eşyaların sigortalanması geliyor. Avantajları olduğu kadar eğer sağlam bir alt yapı ile yapılmazsa maddi dezavantajları da oluşan bir hizmet olan asansörlü nakliyat hizmetini mutlaka bu konuda başarılı ve olumlu referanslara sahip firmalardan alınmalıdır. 

izmir asansörlü nakliyat

Asansörlü Nakliyatın Avantajları

Nakliyat sektörünün bel kemiği haline gelen ve her firmanın ilk tercihi arasında olan asansörlü nakliyatın bir çok avantajı bulunuyor. Evden eve nakliyat firmaları açısından en büyük avantajı ise daha hızlı şekilde taşınmanın gerçekleşmesi geliyor. Büyük eşyaların bu asansörler sayesinde hızlı ve güvenilir şekilde taşınmasının yanı sıra iş gücünün azalması da nakliyat firmalarının asansörlü nakliyatı seçmesinde en büyük etkenler arasında. 

asansörlü taşıma izmir 

Bu hizmeti alan müşterilerde eşyalarının en az zararla taşınmasının sağlanması ve yeni evlerine daha hızlı bir şekilde geçilmesi açısından asansörlü taşıma hizmetini tercih etmektedir.

Asansörlü Taşımanın Dezavantajları

Her yeni faaliyet gibi nakliyat alanındaki bu hizmette avantajlarının yanında yanlış ve plansız yapılması sonucu olumsuzlukları da peşinde getirmektedir. Bu dezavantajların başında maddi zararlar geliyor, asansörlü taşıma öncesinde kurulan vinç ve merdivenlerin alt yapısının sağlam oluşturulmamasının yanı sıra balkon yada camlara kurulacak iskeletin taşınacak ağır eşyalara dayanıklı olması ve kurulan yere zarar vermemesi gerekmektedir. Bunun yanı sıra istenmeyen can kayıplarına da yol açan plansız çalışma asansörlü taşımanın başlıca dezavantajları arasındadır.