Güçlü editör kadrosu ile birlikte her dakika aktif yayın yapan Ekonomi 7, döviz kurlarındaki değişimlerden, altın fiyatlarındaki değişimlere, borsadaki anlık hareketlerden, emlak sektöründeki değişim ve yeniliklere kadar detaylı analizleri ve sektörel gelişmeleri anlık olarak ziyaretçilerine aktarıyor.

Genç ve dinamik bir editör kadrosuna sahip bir internet sitesi olan Ekonomi7.com, finansal gelişmeleri yakından takip ederek; gerek hisse satışları, sermaye artırım talepleri gibi özel sektör cephesinde yapılan gelişmeler, gerekse emekli ve memur maaşları için verilecek ikramiyeler, vergi düzenlemeleri, sicil afları gibi devlet cephesinden yapılan açıklamaları, düzenlemeleri ve duyuruları takipçileriyle hızlı bir şekilde buluşturarak yatırımcıların bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Ekonomi gündemindeki tüm değişenlerin takipçisi olan internet sitesi, hem ekonomi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler, hem de yatırımcılar için vazgeçilmez bir bilgi kaynağı olma yolunda emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor.

Ekonomi 7, bankacılık sektörünü de oldukça yakından takip ediyor. Bankalar tarafından dönemsel ya da periyodik olarak sunulan İhtiyaç Kredisi kampanyaları hakkında detaylı bilgiler sunan internet sitesi,  kredi kampanyalarını vade koşulları, aylık faiz oranları, aylık taksit miktarları gibi tüm detayları ile birlikte hazırlayarak sunuyor. Bankaların kredi alanında yaptığı faaliyetler kadar hisse satışları, ortaklıklar ve bankaların sermaye artış stratejileri hakkında araştırma yapıp, bilgi sunan internet sitesi; ekonomi kapsamında takip edilmesi gerekilen her alanda varlığını “doğru haber” anlayışı ile sürdürüyor. Konut kredisinden, bireysel ihtiyaç kredisine; KOBİ kredilerinden, sıfır ya da ikinci el taşıt kredilerine kadar her ihtiyaca yönelik kredinin takibini yapan Ekonomi 7, nakit ihtiyacı olan bireylerin en doğru bilgileri edinebilmesi için azimli ve kaliteli bir iş prensibiyle yayın hayatına devam ediyor.

Yatırımlarınızı doğru yönetmek, ihtiyaçlarınızı düşük faiz oranları ve uygun vade koşulları ile gidermek, hem Türkiye borsası, hem de Dünya borsaları hakkında detaylı bilgi edinmek için, güncel, doğru ve kaliteli bilgi kaynağı olan Ekonomi 7’yi ziyaret edebilir, sık kullanılan internet siteleriniz arasına kaydedebilirsiniz.