Birçok farklı faktöre bağlı olan saç dökülmesinin en bilinen nedenlerinden biride genetik saç dökülmesidir.  Kadınlarda ise, özellikle menopoz döneminden sonra saç dökülmesi sorunu yaşar.

Hair transplant yani saç ekimi kişinin başının arka kısmından alınan kendi saçların tüysüz bölgeye transferinden oluşan bir işlemdir.  Saç ekme yöntemi saç folikülerini geri çıkacağı anlamına gelir. Saç kaybının yoğun olarak yaşandığı bölgede sağlıklı saç köklerinin ve bu yoğun bakım uygulama ile yeniden yapılandırılması işlemidir.

Artık Saçlarınız Dökülmesin

Hair transplantation Saç ekimi prosedürleri ile saç dökülmesi sorunlarında kliniğimizde uygulanan foliküler ünite bir diğer adı ile FUE kesinlikle saç saçlarınızı kazanmak için en güvenli alternatiftir. Tedavi sonrası bakım katkıları iyileşme sürecinin başarısını olumlu yönde desteklemektedir. FUE tedavisinden sonra günlük hayatınıza dönebilirsiniz. Her hangi yaralanma ve kanamayı önlemek saç nakledilen alanlar dokunulmamalı ve ilk iki gün çok dikkatli olmak gerekir. Fue saç ekimi uygulamasından sonra iki ay boyunca doğrudan güneş ışığından sportif aktiviteler ve Solaryumdan kaçınmak gerekir.

Türkiye’de Saç Ekiminde Son Nokta

Türkiye’de saç ekimi ve birçok alanda kişisel sağlık hizmetleri sunan firmamız ulaşmanız için arama motorlarında hair transplant Turkey şeklinde arayabilirsiniz.  Uzun yıllardır uzman personeli ile hastalarına verdiği hizmetler ile benzersiz bir kalite sağlan firmamız Tanınmış doktorlardan oluşan uzman personelimiz ile hizmet vermeye devam etmektedir.  Saç ekimi ile ilgili tüm sorulara wwww.hairtransplantpalace.com bu link üzerinden tek tıkla cevap bulabilirsiniz. Sitemiz üzerinden dolduracağınız İletişim formu ücretsiz ön danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. İstanbul'daki saç ekimi  tedavileriniz için size tam bir uzman danışmanlık hizmetlerimizden yararlanmak için bize üzerinden 7/24 ulaşabilirsiniz.  Ekibimiz saç ekimi süresi boyunca size rehberlik ederek, beklentilerinizi ve bireysel ihtiyaçlarını karşılamak için kişisel bir tedavi planı uygulayacaktır. Yine tedavi sonrasında profesyonel rehberliğimiz dâhilinde, tüm, istek ve ihtiyaçlarınız için yine kişisel bakım planı sağlamaktır. Saç dökülmesi ile ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız yukarıdaki linkten iletişim formu ile bize ulaşabilirsiniz.