Ceset üzerinden Ramazan Köse adına düzenlenmiş banka kartları çıktı. Polis iki olayla ilgili de soruşturma başlattı.

Cibali sahilindeki balıkçılar Haliç'te suya girip çıkan bir cisim gördü. İlk önce şamandıra sandıkları şeyin ceset olduğunu anlayan balıkçılar durumu polis bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen deniz polisi cesedi kıyıya çıkarttı. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, cesedin bulunduğu yeri emniyet şeridiyle çevirdi.

CESET ESKİ FUTBOLCUYA AİT ÇIKTI

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Balık tutmak için Cibali sahiline gelen İsmail Hakkı Umurlu, polis ekiplerinin yanına gelerek cesedin 10 gündür kayıp olan Mehmet Gezer'e ait olabileceğini söyledi. Ceset üzerinde yapılan incelemede de Mehmet Gezer ismine düzenlenmiş nüfus cüzdanı çıktı. Umurlu da cesedin Mehmet gezer'e ait olduğunu teşhis etti. Yapılan araştırma neticesinde Gezer'in Eyüp İlçesi'nde ikamet ettiği ve 10 gün önce ailesi tarafından karakola kayıp başvurusu yapıldığı belirtildi.

Mehmet Gezer'in Gölcükspor'da forma giydiği öğrenildi. Gezer'in ailesiyle bazı sorunlar yaşadığı iddia edildi. Eski futbolcunun cesedi gerekli incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Gezer'in kesin ölüm sebebi otopsi sonrası ortaya çıkacak.

ÇATLADIKAPI SAHİLİNDE DE CESET BULUNDU

Balıkçılar, aynı saatlerde Çatladıkapı sahilinde de bir ceset buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen deniz polisi cesedi kıyıya çıkarttı. Olay Yeri İnceleme ekiplerin ceset üzerinde yaptığı çalışmada cesedin 40-45 yaşlarında bir erkek şahsa ait olduğu belirlendi. Ceset üzerinden Ramazan Köse adına düzenlenmiş banka kartları bulundu. Polis, üzerinden bir de haciz kağıdı çıktığı iddia edilen şahsın intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duruyor. Ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Polisin her iki olayla ilgili de soruşturma başlattığı belirtildi.