Bankacılık sektöründe gelişen hizmetlere, hizmet katmaya hazır olan Halkbank borcu sorgulama  kredi kartı borç sorgulama, hesap özeti takibi konusunda sizlere devrim niteliğinde hizmetler sunmaya devam ediyor.

    Halkbank’ın mobil bankacılık uygulamasıyla kredi kartı işlemlerinizi anında görebilir, bir tıkla takip edebilirsiniz. Yaptığınız alışveriş ve harcamalarınızın kontrol etmek için mobil bankacılıktan kredi kartı borcu sorgulama sekmesine tıkladığınızda aylık ne kadar harcama yaptığınızı, ödemeniz gereken tam, yarım ve asgari bedeli kolaylıkla görebilirsiniz.  Halkbank vadeli veya vadesiz mevduat hesabınızdan sorguladığınız kredi kartı borcunuzu, nakit olarak ödeyebilirsiniz.

    Bunun için ‘e tıklamanız veya akıllı telefonunuza Halkbank borç sorgulama  mobil bankacılık uygulamasını indirmeniz yeterli olacak. İndirdiğiniz uygulamaya ilgili yerlere kişisel müşteri numaranız ve müşteri şifrenizi girerek işlemlerinizi yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı ile artık hayat çok kolay! Halkbank borcu öğrenme artık çok kolay.

    Ben sadece kredi kartı borcumu öğreneyim, uygulamaya gerek yok derseniz, Halkbank tarafından kredi kartı borcunuz sorgulanıp, aylık olarak ödemeniz gereken borç miktarınız hesaplanarak, dilerseniz bize verdiğiniz e-posta adresinize posta şeklinde yollayabiliriz. Sizde kolaylıkla harcamalarınız takip edebilirisiniz. Bu hizmetten yararlanmak için yapmanız gereken 444 0 444 numarayı arayarak müşteri temsilcisine e-posta adresinize posta yoluyla, öğrenmek istediğinizin talimatını verebilirsiniz. Bu sayede ağaçların kesilmesine engel olarak, sizde doğaya büyük bir katkıda bulunmuş olacaksınız. Eğer bir e-posta adresi kullanmıyorsanız; Halkbank’ın kısa mesaj hizmeti ile kredi kartı borcunuzu sorgulayabilir,  ödemeniz gereken miktarı öğrenebilirsiniz.