Neyse ki Acun Ilıcalı ve Yıldız Tilbe daha sonra duyarlı davranarak karşılıklı teşekkür mesajları ile ortamı yumuşattı. Çözüldü çözülmesine ama soru havada kaldı.

Yıldız Tilbe programdan kendi mi ayrıldı yoksa mesajında belirttiği gibi haberi olmadan, son dakika golü ile mi öğrendi? Eğer öyle ise sebebi ne idi, neden böyle bir sürprizle çıkarıldı? Bunların cevaplarını merak ediyoruz, eminim ilerleyen zamanda öğreniriz. Türk televizyonlarında yaşanan olayların gizli kalmaması gibi bir özelliği vardır da.. O Ses Türkiye ile ilgili Sosyal İnsan platformunda yer alan haberde, Acun Ilıcalı'nın Survivor'ın yoğunluğu nedeni ile bir ara programın sunuculuğunu bırakıp, Jess Molho'ya emanet ettiği gibi, bu kez tamamen moderatörlük koltuğunu bir başka isime devretme hazırlığında olduğu yönünde bir iddiaya yer verildi.

O isim ise yakın arkadaşı, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin en uzun soluklu jürilerinden Hülya Avşar olduğu konuşuluyor. Camiada ve sosyal medyada ortak fikir, Acun Ilıcalı'nın moderatörlüğü sürdürmesi, çünkü o olmayınca bir şeylerin eksik kalacağı aşikar. Kısa süreliğine Jess Molho'ya koltuğunu devrettiğinde de eksikliğini hep birlikte gördük. Koltuğundan kalkar da ama Hülya Avşar ama bir başkası oturursa, Beyazıt Öztürk ve Yıldız Tilbe'den boşalacak koltuğa oturacak olan isimler dahi Acun Ilıcalı'nın yokluğunu dolduramayacaktır. Sahi Hülya Avşar sunsa, izleyici nasıl bir karşılık verirdi? Mesut Yar'da bu sorunun cevabını çok merak ediyor, onun sorusunu buradan bizde tekrarlayalım. Sunsaydı tepkiniz ne olurdu?