İçerde dizisinde merakla beklenen Mert ve annesinin kavuşma sahnesinin ardından gözler 38.bölüm ilk fragmanına çevrilmişti. 

İşte 38.bölüm fragmanı...

FRAGMAN ANALİZ VE TAHMİNLERİ

Dizi güzel bir sahneyle başlayacak fakat üzücü bir sahneyle bitecek. Fragmanda gördüğümüz gibi Celal vakit kaybetmeden adamlarına haber verir.

Çok geçmeden gelirler. Kendilerini  belli etmemeye çalışıyorlar. Onca adamla bu kadar beklemelerinin tabiki de bir sebebi var.

Bu sebebi diziyi izlediğimizde anlayacağız. Fakat oradan vazgeçip gidecekler. Çünkü Sarp ve Mert’in kıyafetleri  kaçırıldıkları kıyafetleriyle aynı değil. Yani daha sonra kaçırılıyorlar.

Yeşim bir şekilde Celal’i ikna edip kurtulacaktır. Ancak o da artık Celal’e karşıdır.

Mert ve Sarp’ın kaçırılması tahminlere göre dizinin son sahnesine denk geliyor. Yani final bölümü bu sahneyle başlayacak.

Sarp ve Mert’in bilerek kaçırıldığına dair çok sayıda tahmin var. Çünkü Celal’in suçunu itiraf ettirmenin tek yolu budur.

Mert ve Sarp polisle birlikte hareket ediyor olabilirler. Yüksek ihtimalle onları da polis kurtaracak.

Gelelim Alyanak’a…Alyanak dizinin başından beri Celal’i bitirecek kim varsa onun yanında oldu. Yine öyle olacak. Celal bu bölümde denize düşen yılana sarılır modunda. Çünkü çevresinde kimse kalmadı.

Mert ve Sarp’ın babası Metin’in ise final bölümünde ortaya çıkması bekleniyor.


DAHA ÖNCE YAŞANANLAR

Yılmaz Biraderler, onlardan çocukluklarını çalan Celal’e karşı güçlerini birleştirir. Eylem’in, Celal hakkında hazırladığı haberin internetten yayınlanması gerilimi tırmandırır.

Celal, Eylem’in cezasını kesmek üzere Davut’u görevlendirir. Sadece Eylem değil, Füsun ve Barış da büyük tehlike altındadır.

Sarp ve Mert de gizliden gizliye onları korumak için harekete geçer. Bu sırada Sarp, suçsuz ve polis olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan pes etmez.

Yıllardır kendine sorduğu “ben kimim?” sorusunun cevabına kavuşan Mert ise annesinden uzak kalmaya dayanamaz. Sarp, Celal’le aralarındaki hesabı kapatana kadar sabretmesini istese de kardeşler bu kavuşmanın daha fazla gecikmesini istemez.

Yıllar boyunca birbirlerinin yokluğu için gözyaşı döken Füsun ve Mert, artık mutluluk gözyaşları döker.