Ancak Haber Ajansı abonesi olunması tek başına yeterli değildir. Çünkü Haber Ajanslarından gelen içeriklerin tasnifi, çeşitli metin / resim düzenlemeleri arama motorları optimizasyonu açısından oldukça elzemdir. 

Bu noktada işleri otomatik hale getiren WBots; İhlas Haber Ajansı için haber botu noktasında içerik otomasyonu sistemiyle içerik düzenini otomatik oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Örneğin; içerik videosu bulunan ancak resmi olmayan haberler için WBots; otomatik haber resmi oluşturuyor ve böylece sizi bir zahmetten kurtarmış oluyor.

Ayrıca piyasada iha botu olarak sadece standart rss ile içerikleri çekmenize olanak sağlayan botların yanı sıra metin / resim özgünleştirme işlemleri de WBots ile oldukça kolay ve otomatikleştirilebilir durumda.

Bu anlamda iha haber botu arayanlar için yukarıda bahsettiğimiz özelliklerin yanı sıra yüzlerce fonksiyon ve kişiselleştirme özelliği de WBots ile sizlere sunulmaktadır. Unutmadan belirtmeliyiz ki haber botları için yüzlerce kişinin tercihi olan WBots, iha haber botu haricinde diğer haber ajansları için de çözümler üretmektedir. 

WBots’un sunduğu kişiselleştirme ve özelleştirmelerin yanı sıra unutulmamalıdır ki haber botu ile gelen içeriklerin çoğunluğunu WBots ile otomatik olarak sunsanız da gündeme ait olan ve önemli haberleri özel olarak metin / resim düzenlemeleri açısından bir editör ile çalışmanız sizi hedeflerinize daha hızlı ulaşmanız adına daha avantajlı hale getirecektir. Her ne kadar botlar işlerimizi çok kolaylaştırsa da yapay zeka ve gelişmiş algoritmalar bir yere kadar size yardımcı olacaktır.