Başbakan Erdoğan, İstanbul'da Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde bağırsak problemi nedeniyle 'laparoskopik'' yöntemle ameliyat olmuştu.Ameliyat sonrası Kısıklı'daki evine istirahata çekilen Erdoğan bugün ilk fotoğraflandı

ABD BAŞKAN YARDIMCISIYLA EVİNDE GÖRÜŞTÜ

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evine geldi. Saat 13.30'da başlayan görüşme 2 saat sürdü. Görüşmeye dair 2 kare fotoğraf yayınlandı. Başbakan Erdoğan, geçen hafta geçirdiği ameliyattan sonra ilk kez görüntülendi. Fotoğraflarda Erdoğan'ın gülümsediği ve sağlık durumunun iyi olduğu görülüyor..

ERDOĞAN AMELİYATTAN SONRA İLK KEZ

Bu arada görüşmeye dair 2 kare fotoğraf yayınlandı. Başbakan Erdoğan ameliyat olduktan bir hafta sonra ilk kez görüntülendi. Fotoğraflarda sağlık durumu oldukça iyi görünen Erdoğan, gülümsüyor.

İşte o fotoğraflar

FOTO ANALİZ: Erdoğan'ın fotoğraflarda yüzü gülüyor. Hem oturuken hem de ayaktayken fotoğraflanan Erdoğan'ın rahat hareket ettiği anlaşılıyor. Sol kolunu kaldırarak ABD Başkan yardımcısına yol göstermesi ise Erdoğan'ın büyük oranda iyileştiğine işaret. Başbakan Erdoğan'ın az da olsa kilo kaybı da dikkatlerden kaçmadı.