61SAAT HABER SERVİSİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim mitinglerinde kullandığı “Ekrem başkan geliyor engeller aşa aşa, askerlerin yetişti Mustafa Kemal Paşa” isimli seçim şarkısını hazırladığını ve söylediğini ancak hiç bir ücret alamadığı için de mahkemeye başvurduğunu söyleyen Tuncay Gargar'a yanıt Esenyurt Trabzonlular Derneği Başkanı ve şarkının asıl yazarı olan Abdullah Baycan'dan geldi. 

AK Partili bazı insanların gazına gelmiş!

Baycan 61Saat'e yaptığı açıklamada Gargar'ın tamamıyla yalan konuştuğunu belirterek; "İmamoğlu'na şarkı yaptığını ve parasını alamadığını söyleyerek bizim üzerimizden reklam yapmaya çalışıyor. Tuncay Gargar denen kişi baştan aşağı yalan konuşuyor. Şarkıyı yazanda hazırlayanda benim. Şarkıyı sadece konuştuğumuz ücret karşılığında seslendirmiş, parasını almıştır. Bunu ispatlaya bilirim. Şarkı tamamıyla bana ait, 600 TL karşılığında okudu, eşi Şennur Gargar'ın hesabına internet üzerinden yolladım. Bu insan seçime bir gün kala hemşehrimize zarar vermeye çalışıyor. Ayrıca bu şarkı 2 milyon dinlenmiş sana en büyük reklam yapıldı ve sen kalkımışsın adımızı karalıyorsun" şeklinde konuştu.                                                                                                                                               

Ekrem İmamoğlu bize şarkı yazın demedi

Ekrem İmamoğlu'nun kendilerinden bir şarkı istemediğini hatta şarkının İstanbul'da kullanılıp kullanılmadığını dahi bilmiyorum diye belirten Baycan "Ekrem İmamoğlu bize şarkıda yapın demedi, parada söz vermedi. Ben sadece hemşehrimiz olduğu için, kendisini tanıdığım için, Babası Hasan İmamoğlu Babamın 45 yıllık arkadaşı olduğu için kendisine destek amaçlı yazdım bu şarkıyı. Tuncay Gargar Ak partil'i bazı insanların gazına gelmiş, onlardan menfaat temin etmiş ve para koparmak için böyle bir yola başvurmuştur. Kendisini bu ahlaksız davranışından dolayı kınıyorum. Sanatçı olmak için önce ahlak gerekli. Bu tip insanlar ancak düğünlerde çerez paralarına şarkı söyler ve bir adım öteye gidemezler" dedi. 

Kendisine dava açacağım! 

Tuncay Gargar'a dava açacağını belirten Baycan; "Bizim üzerimizden reklam yapmaya çalışıyor ve bizim adımızı karalıyor kendisine dava açacağım" şeklinde konuştu.