Türkiye’nin ve dünyanın en büyük inşaat müteahhit firmaları şantiyeleri için prefabrik işçi kamplarını veya ofis yaşam konteyner ünite alımlarını üst düzey ve kurumsal prefabrik yapı firması olarak karmod tercih edilmesi sebebi 30 yıllık tecrübe ve güvenden satış sonrası servis ile tercih sebebi olmasıdır.
Hayatımızın bir çok alanında kullanılan prefabrik yapılarla her iş alanına özel yapıların uygun fiyatlarda olması herkese cazip gelmektedir. Konteyner ile bazen bir doğal afette bazen de modern yapılarıyla etrafı süslerken tanışmanız mümkün. Uzun yıllardır hizmet veren bu sektör bir çok insana barınak haline gelmiştir. Üretimlerinde vidalı sistem teknolojileri kullanılarak yapılan ürünler uzman personeliyle hazır kurulum yapılarak teslim edilmektedir. En çok kullanım alanı şantiyelerde gerçekleşmektedir.
KARMOD Konteynerlar Şantiyede çalışan işçiler için kendilerini evlerinde hissettirecek bir ortam hazırlarken yeni yapılacak binalar için inşaat bitene kadar kendilerine ev hizmeti sağlayan muhteşem yapılardır. İçerisinde insan yaşamını devam ettirebilmek için her şey düşünülmüşdür.
Prefabrik ev fiyatları istenilen modele ve yapıya göre değişiklik göstermektedir. Fakat yine de diğer inşaat sektöründeki evlerin fiyatları yanında prefabrik fiyatları oldukça uygundur. Özellikle bağ arsaları için tercih edilen prefabrik çeşitleri bir çok kişiyi şekli ve muhteşem görüntüsüyle etkilemektedir.
Prefabrik yapıda istediğiniz projeyi onaylamanız dahilinde çok kısa bir zamanda yapı tarafınıza ulaştırılır ve kısa bir zaman içerisinde uzman personeli ile kurulmuş şekliyle tarafınıza teslim edilir. Yapının güzelliği ve sağlamlığı kendinizi içerisinde rahat huzurlu bir ortamda olmanızı sağlayacaktır. Hem sevdiklerinizle hem de ailenizle yaşayacağınız mutlu günleri güzel yuvanızda yaşamaktan sevinç duyacağınız günler sizi bekliyor. KARMOD'un Yapılarında kullanılan kaliteli malzemeler ve sağlam işçilik sayesinde güveninizi boşa harcamayacağımıza emin olabilirsiniz.
Kullandıktan sonra etrafınızdaki arkadaşlarınıza da tavsiye edeceğiniz ürünlerimizi yakından görmek ve ürettiğimiz evlerimizi, ofislerimizi, konteynırlarımızı yerinde görmek için işte sizlere fırsat. Gelin tanışalım siz de kaliteyi yerinde gördükten sonra bizimle çalışmaktan zevk duyacaksınız. Uygun fiyatlarımızı ve cazip ürünlerimizi gördüğünüzdeki şaşkınlığınızı yaşam alanınızı seçerek sonlandıracaksınız. sizlerin mutluluğunu hedef olarak benimseyen KARMOD kaliteden ödün vermeden çalışmalarını sürdürmektedir.