Gece ve gündüz çayı olmak üzere iki adet farklı çay ve alkali su bulunan paketler halinde hazırlanan tamamıyla doğal bir üründür. Peki instadiet çayı nedir?

Kilo vermek sizin için imkânsız mı? Artık hayatınızı aynalar bakmadan ve hiç tartılmadan mı sürdürüyorsunuz? Kilonuzu öğrenmekten çekiniyor musunuz? Dolaplarınız sizedar gelen kıyafetlerle mi dolu? Artık düğmeler kapanmıyor ve bir türlü sevdiğiniz kıyafetleri giyemiyor musunuz? Çevrenizdeki herkes size çok kilolu olduğunuzu mu söylüyor? Fazla kilolarınızdan dolayı artık kendinizi iyi hissetmiyor musunuz?  Sürekli diyete başlamalıyım diyerek bir türlü başlayamıyor musunuz? Buna artık bir dur deyin ve hayatınızı değiştirecek, sizi eski güzelliğinize geri kavuşturacak, kıyafetlerinize geri girmenize sağlayacak ve çevrenizden de çok olumlu tepkiler almanıza yarayacak Instadiet çayı ile tanışın.

Peki, İnstadiet Çayı Nedir?

İnstadiet çayı diğer zayıflama ürünleri gibi kimyasal bir hap ya da ilaç değildir. Tamamıyla sizin yağ yakmanıza yani kilo vermenize yardımcı olacak doğal bir çaydır. Gece ve gündüz çayı olmak üzere iki adet farklı çay ve alkali su bulunan paketler halinde hazırlanmıştır tamamıyla doğal bir üründür. instadiet diyeti yaparken bir gün gündüz çayı bir gün gece çayı olmak üzere her gün bir bardak tüketiyorsunuz. Çayı demleme usulü hazırlayarak içiyorsunuz. Çayların isimlerinden de anlaşıldığı gibi gündüz çayını gündüz gece çayını ise yatmadan önce gece içiyorsunuz. Bu çaylar size yağ yakmanızda yardımcı olacak. Normal diyet yaparken aç kalırsınız ve yağ yakmanız daha zordur. İlk başlarda kilo verirsiniz ama bu sadece açlıktan kaynaklı bir kilo kaybıdır. Kilo verirken önemli olan vücudumuza yapışmış olan yağları yakarak onlardan kurtulmaktır. Yoksa verdiğiniz kilolar hiçbir işe yaramayacaktır. Ayrıca da yağ yakamdan verilen kilolar diyeti bıraktığınızda aynen geri alınıyor hatta daha fazlasıyla birlikte geri vücudunuza geliyor. Bu şekilde diyet yapmanız daha ve kilo vermeniz daha da güçleşiyor. İnstadiet diyeti ile kısa sürede bütün fazla kilolardan yağ yakmak suretiyle kurtulacaksınız ve o kilolarınız bir daha asla geri gelmeyecek. İdeal kiloya ulaştığınızda bir süre daha devam edebilirsiniz ve yavaş yavaş içmeyi bırakabilirsiniz. Ama kendinizi bir süre sürekli takipte olun ki eğer tekrar kilo alamaya başlarsanız daha tam ideal kilonuza ulaşmamışsınızdır tekrar başlayabilirsiniz.

Smooth 8 Alkali Su Diyeti? Nedir?

Intagram diyeti setinin içerisinde sizlere sunulan Alkali su günde bir bardak suya 3-4 damla karıştırılarak tüketilir. Bu alkali su aracılığıyla yağ yakma süreniz hızlanacak ve daha çabuk kilo vermenize yardımcı olacaktır. Tek başına kullanıldığında çok fazla etkisini göstermez ancak gece ve gündüz çayları ile birlikte kullanılmalıdır. Günde birden fazla bardak içilmemelidir. Genellikle insanlarda ne kadar çok içersem o kadar çabuk zayıflarım düşüncesi vardır. Bu düşünce tamamıyla yanlıştır ne kadar çok tüketirseniz etkisi azalacaktır, vücudunuz bu maddeye alışacak ve bir süre sonra etki etmeyecektir. Birde bunun haricinde fazlasını vücudunuz kabul etmeyebilir kötü sonuçlar doğurabilir. Bundan dolayı günlük tüketmemiz gerektiği kadar tüketmeliyiz ve sabretmeliyiz.

Eğer sizde kilo vermek istiyor ama veremiyorsanız İnstadiet diyeti yapabilir ve fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu sayede tamamen doğal olan çaylar yardımıyla sağlıklı kilo vereceksiniz ve istediğiniz ideal kiloya ulaşmış olacaksınız.