Tamamı ile medya ürünleri üzerine hazırlanmış ve Twitter gibi hashtag (#) unsurunu kullanarak insanların popüler olmasına da yardımcı olabilmektedir. Instagram takipçi arttırma konusu ile alakalı olarak her zaman popüler olacak seçeneklere yönelmeniz iyi olacaktır. Bireysel profillerinizde de olsa takipçi için özel oluşturduğunuz profilleriniz de dahil olmak üzere popüler paylaşımlar, trend olacak yaklaşımlar ve hashtag kullanımınız kısa zaman içerisinde takipçi sayısını arttırmanız açısından önem arz eden konulardan olacaktır.

Instagram takipçi kasma konusuna yönelik olarak son dönemlerde çok ciddi bir araştırma durumu söz konusudur. Bu araştırmalar akabinde detayları en iyi şekilde incelememiz gerekiyor. Genel olarak bu sistemde yükseliş sağlayabilmeniz için aşağıdaki popüler adımlar atılabilir;

1.       İlgi çekici nick belirleyebilirsiniz.

2.       İlgi çekici ve popüler resimler paylaşabilirsiniz.

3.       Herkesin merak ettiği videoları ilk siz paylaşabilirsiniz.

4.       Tüm resim ve videolarınızda ilgili hashtag (#) kullanımlarını sağlamanız önemlidir.

Hashtag kullanımlarınızda tüm paylaşımlarınız onbinlerce insan tarafından anlık olarak gözlemlenebileceğinden dolayı abonelik rakamlarınızın çok hızlı bir şekilde yükseliş göstermesi son derece muhtemel olacaktır. Bu neden dolayısı ile etkileyici seçenekler üzerine de eğilim göstermeniz gerekiyor.

Instagram takipçi hilesi olarak hizmet sunan şirketler vardır. Bir anda takipçi rakamlarınızın yükselmesini istiyorsanız bu aşamada ek olarak hizmetler alabilir, hizmetleriniz sonucunda bir anda takipçi sayınızı yükseltebilirsiniz. Bu dakikadan sonra tek yapmanız gereken kaliteli paylaşımlar ile bu takipçileri korumak ve üzerine yeni takipçilerin eklenmesini sağlamak olacaktır.