Müslümanların öncüsü Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili,  Fatih Camii’nden özel bir programla Kanal 7 ekranlarında kutlanıyor.

Mevlid Kandili Özel programında Türkiye’nin ünlü mevlidhan, hafız ve kârileri Kanal 7 ekranında buluşacak.

Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında Fatih Camii’nden canlı yayınla gerçekleşecek olan Mevlid Kandili Özel yayını bu akşam saat 20.00’de Kanal 7’de ekrana gelecek.

Hz. Muhammed’in doğduğu bu kutlu gecede Kur’an-ı Kerim’den sureler okunacak, dualar edilecek, ilahiler söylenecek. Türkiye’nin dört bir yanından gelen mevlidhanlar, hafızlar, kâriler Fatih Camii’nde bir araya gelerek bu gecenin manevi hazzını izleyicilere ulaştıracak. Açılış konuşmasını emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın yapacağı programda Ekrem Nalbant, Ahmet Karalı, Halit Aslan okuyacakları Kur’an-ı Kerim ile ilahi grubuysa seslendirecekleri ilahilerle gecenin ruhunu ekranlara taşıyacak.  Mevlid Kandili özel yayınında gecenin duasını emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, ara duasını ise İrfan Üstündağ gerçekleştirecek
 
Hz. Muhammed’in doğum gecesi olan bu gecede, Kur’an-ı Kerim’den okunacak sureler, en güzel ilahiler ve mevlidler konuklara ve izleyenlere manevi bir gece yaşatacak.