Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 22.31'de merkez üssü Balıkesir'in Dursunbey ilçesi Ayvacık olan 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

BAKAN SOYLU, ''İNTİKAL EDEN OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTADIR''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, ''Balıkesir Dursunbey'de, 22.31'de gerçekleşen 4,7 büyüklüğünde deprem'in ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine intikal eden herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Ekiplerimiz tarafından saha taraması devam etmektedir. Balıkesirimize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun'' dedi.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, ''Balıkesir’de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını temenni ediyoruz'' ifadelerine yer verildi.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD ise yaptığı açıklamada, ''Geçmiş olsun Balıkesir. Dursunbey ilçesine meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 4,7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir'' dedi.

AKUT'TAN AÇIKLAMA

AKUT ise, ''Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde saat 22.31'de meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından gelişmeleri takip ediyoruz'' şeklinde duyurdu