Acun Ilıcalı'nın duyurduğu yeni karar ile TV8 ekranında haftanın her günü yayınlanan 'Survivor 2020'de dün akşam araba ödülü heyecanı yaşandı.

Birleşme partisi öncesi yarışmacılar, Ilıcalı'nın tanıttığı büyük ödülü gördüğünde büyük şaşkınlık yaşadı.

Bir erkek yarışmacı ile bir kadın yarışmacıya verileceği açıklanan araba ödülünde iki takım kıyasıya bir mücadeleye girdi. İşte Survivor 2020'de araba ödülünü kazanan yarışmacılar...

Her yarışmacının birer canı oldu. Performans birincileri olup en iyiler oyununda oynayanlara ekstra birer can, en iyiler oyununu kazanana ekstra ikişer can verildi. Buna göre yarışmacılar, takım farketmeksizin karşı karşıya geldi. Oyunda kaybedenden bir can düştü.

Parkur ve sonrasında atışa dayalı olan oyunda; kadınlarda Elif Yıldırım Gören-Aycan Yanaç, erkeklerde Cemal Can Canseven-Mert Öcal ikilisi finale kaldı.

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KADINLARDA KİM KAZANDI? 

Çekişmeli geçen mücadele sonunda kadınlarda Survivor araba ödülünü Elif kazandı.

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ ERKEKLERDE KİM KAZANDI? 

Kıyasıya rekabet sonrasında Cemal Can elendi. Böylece Survivor erkeklerde araba ödülünü Mert kazandı.

Ünlüler takımından Mert ve Elif, araba ödülü sonrasında büyük sevinç yaşadı. Ödülü kazanan isimleri takım arkadaşları birer birer tebrik etti.

SURVİVOR ERZAK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? 

Araba ödülünden önce parkurda karşı karşıya gelen yarışmacılar, erzak ödülünde mücadele verdi. Ünlüler ve gönüllüler takımı parkurda yiyecek ödülünü kazanmak için ter döktü. Oynan oyun sonunda Survivor erzak ödülünü bu hafta gönüllüler takımı kazandı.

Birleşme partisi ile ilgili detayları da açıklayan Acun Ilıcalı, birleşme bölümünün 12 Nisan 2020 Pazar günü yayınlanacağını belirtti.