61SAAT HABER SERVİSİ - Hasan Tüncel

İzmir Adliyesi yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası 2 terörist ölü ele geçirildi, bir teröristi yakalama çalışmaları sürüyor. Alınan bilgiye göre, İzmir Adliyesi yakınlarında patlama meydana geldi, ardından silah sesleri duyuldu.

Patlamanın ardından 2 terörist ölü ele geçirildi, bir teröristi yakalama çalışmaları sürüyor.Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Manas Bulvarı Salhane dere kenarında inceleme yapan polis ekipleri, bölgeye trafik akışını kesti.
Giriş ve çıkışları kontrol altına alan polis, siyah montlu, beyaz bereli ve 1,65-1,70 metre boyundaki bir şüpheliyle ilgili çalışma başlattı. Bu arada, patlamanın yaşandığı yerin yakınında şüpheli bir paketin daha olduğu öğrenildi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

KATLİAM YAPACAKLARDI


Yaşanan bombalı saldırı sonucu 61saat'e açıklamalarda bulunan görgü tanığı Fatih K. dehşet veren açıklamalarda bulundu. Olayın gerçekleştiği anı anlatan Fatih K. "Önce bomba patladı. Hemen ardından çatışma oldu. 2 Teröristin öldürüldüğünü gördüm. Olay yerinde yaralanan vatandaşlarımız var. Erken farkedildiler. Sivilleri taramaya başladılar. Polis erken davrandı. İçeriye girip katliam yapacaklardı." dedi.

Bir diğer görgü tanığı ise: "Arabayla polis memuruna vurdu, içinden çıktı ve bombayı patlattı." dedi.