İzmir için en güncel ve son dakika yerel haberler Egehaber.com adresinde. İzmirlilerin internetteki uğrak noktası Egehaber, güzel İzmir'le ilgili en son ve sondakika gelişmelerin yer aldığı sitedir. En son yerel haberleri bulabileceğiniz sitemizde, İzmir hava durumu ile ilgili son bilgilere, İzmir'deki hastaneler ve iletişim bilgilerinden, sinemalarda son duruma, bu hafta ve sonraki haftalarda vizyona girecek filmlere kadar tüm gelişmeleri bulabilirsiniz.

Ege Haber, İzmir dahil olmak üzere Manisa, Aydın, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Muğla illerimizin en son güncel haberlerine de yer vermektedir. İzmir ile ilgili haberlerin ağırlıklı olarak yer aldığı sitemizde, İzmir resimleri, videoları, fotoğrafları da yer alırken, önemli telefon ve iletişim bilgilerini de bulabilirsiniz. Özellikle İzmir'de bulunan hastaneler, eczaneler, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), oteller, işletmeler, restoranlar, tüm önemli yerlerin iletişim ve telefon bilgilerine ulaşabileceğiniz egehaber.com adresi İzmir haber siteleri arasında en popüler olanıdır.

İzmir haber ajanslarından geçen en sıcak haberlerin anlık olarak yer aldığı Ege Haber'de, haber merkezi olarak en kaliteli editörlerle yapılan çalışmalar neticesinde okuyuculara en doğru ve tarafsız bilgiler ulaştırılmaktadır. İzmir ilçeleri ile ilgili yerel haberlerin geniş yer bulduğu sitemizdeki bölümlere bir gözatalım.

EGE HABER SÜR MANŞET

İzmir'in en büyük haber sitesi olarak siz değerli okuyucalarımızla en son güncel haberleri buluşturduğumuz sitemizin sür manşeti, ulusal haberlerin bulunduğu yani Türkiye genelinde gündemi belirleyen sondakika haberlerin yer aldığı bölümdür. 10 adet gündem haberinin bulunduğu bölümde magazinden finansa, spordan teknolojiye kadar tüm kategorilerde haberler yer alabilmektedir. Yalnızca İzmir değil ülke genelinden haberlerin de yer aldığı sür manşetimizde en doğru ve tarafsız haberleri bulabilirsiniz. Haber siteleri içinde oldukça önemli bir yere sahip olan egehaber.com da sür manşet üzerinde yer alan Gündem, Ekonomi, Politika, Spor, Dünya ve Magazin sekmelerinden ise sitemizde yer alan kategorilere rahatlıkla ulaşılabilmektedir. En son ve güncel haberler için gündem kategorisini seçebilir, finans gündeminde neler olduğunu şöyle bir göz atmak içinse Ekonomi sekmesine tıklayabilirsiniz. Yine en çok takip edilen konuların başında gelen politika ve spor da sitemizde geniş yer bulmaktadır. İzmir futbol takımları, Göztepe ( Göz Göz ), Karşıyaka (Kaf Kaf), Bucaspor, Altay ve İzmirspor ile ilgili tüm spor haberleri de sitemizde yer almaktadır. Dünya gündemini meşgul eden güncel haberler gibi magazin haberleri de sitemizde en çok takip edilen bölümlerdendir.

EGE HABER ÜST MANŞET

İzmir'den en güncel ve son dakika yerel haberlerin yer aldığı sitemizde, sür manşetin altındaki kısım üst manşet olarak adlandırılmaktadır. 5 adet güncel haberin yer aldığı bölümde İzmir Haber dahil olmak Türkiye'den ve dünyadan en son haberleri bulabileceksiniz. Spor gündeminden magazine, finanstan dünya gündemine kadar onlarca haber bu bölümde yer almaktadır. Türkiye gündeminde neler oluyor? diye merak ettiğinizde sitemiz egehaber.com'a bir gözatarak en doğru ve tarafsız içeriklerle gündeme şöyle bir göz atabilirsiniz. Genellikle İzmir haberleri ve en son yerel haberlerle zenginleştirilmiş bir içeriğe sahip olan sitemiz, Türkiye gündeminden de kopmamanız adına tüm sıcak içerikleri siz okuyucularımıza ulaştırmaktadır. Anlık olarak değişmekte olan Ege Haber üst manşet bölümümüzde yer alan 5'li yapıdaki haberler uzman editörler tarafından gündemi rahatlıkla takip edebilmeniz adına ajanslardan gelen içeriklerle zenginleştirilmiştir.

EGE HABER ANA MANŞET

Ege'nin incisi İzmir'in en güncel yerel haberlerinin bulunduğu bölüm ise sitemizin ana manşet bölümüdür. İzmir'den ve ilçelerinden gelen son dakika dahil en önemli haberler ve içeriklerin yer aldığı bu bölüm 20 adet içerikten meydana gelmektedir. İzmir gündemini en doğru şekilde takip edebilmeniz adına 2019 yerel seçimi ile ilgili haberler dahil tüm gelişmelerin yer aldığı bu bölümde İzmir ve ilçelerinden en son haberleri bulabilmektesiniz. En son yerel haberlerin yer aldığı ana manşette, günün en önemli olayları, gazete manşetleri, yazarlar, siyaset gündemi, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti den en son haberler, seçimler, belediyeler, İzmir'de bugün yaşanan trafik kazaları, 2018 trafik kazası olayları, haber ajansı gündeminden aktarılan en son gelişmeler, asayiş haberleri, Buca'dan en güncel haberler, Bornova gelişmeleri, son dakika cinayetleri gibi pek çok habere yer verilmektedir. Ege Haber servisi olarak bizler bu bölümde yine yaşanan ya da yaşanması muhtemel deprem haberleri, son depremlerle ilgili de birçok habere yer vermekteyiz. İzmir haberleri denince ilk akla gelen site olan Ege Haber, siz değerli okuyucularına en doğru bilgileri ulaştırmak için yoğun mesai yapmaktadır.

İzmir için en güncel son dakika yerel haberlere rahatlıkla ulaşabileceğiniz EgeHaber.com sizlere bir tık uzaklıkta. Ege'nin incisi İzmir'den ve diğer illerden, Türkiye'den ve dünya gündeminden kopmamak adına bizleri takip etmeye devam ediniz.