Kahve ambalajı için en çok tercih edilen ambalaj çeşitlerinin içerisinde kraft alüminyum doypack ve alüminyum doypack bulunmaktadır. Hem görsellik hemde sağlık açısından kahve ambalajında bu iki ürün öne çıkmaktadır. Reklam sektörün de ambalaj oldukça büyük bir önem taşımaktadır, özellikle de gıda sektörü içerisin de müşterileri cezbedecek bir takım kurallar mevcuttur. Bu kurallar içerisin de görsel reklam ve titizlik ö planda tutulmaktadır. Gıda sektörü içerisin de Türk geleneklerimize göre kahve kültürü yaşantımız içerisin de büyük bir yer almaktadır. Bu yüzden de sizler için olası bütün ihtimalleri göz ardı ederek ambalaj sektörü içerisin de uzun yıllarca dayanıklı ve en hassan ürünlerde yardımcı olabilecek ambalaj özelliklerinden bahsedeceğim. Kahve ambalaj alanında herhangi bir rutubet aksetmeyecek ve uzun yıllarca aynı tazeliği koruyacak şekilde bir ambalajın olması önemlidir. 

Kahve ambalajı sayesin de artık kullanıcılar yıllar boyunca evinde daha güvende bir şekilde ürünleri muhafaza edecekler ve fabrikadan çıktığı gibi ilk gün ki tazeliği elde edeceklerdir. Böylelikle de firmanız da ki kalite ve güven avantajını en üst seviyede tutarak tüm müşterilerinize en güvenli, taze ürünlerinizi yansıtabileceksiniz. Ambalaj sağlık bakanlığı onayladığı koşullar çerçevesinde herhangi bir kimyasal madde bulunmadığı gibi tamamen sağlıklı koşullarda üretilmektedir. Ambalajlar herhangi bir şekilde ürünlerinizi kullanım dışı muhafaza şekillerinde konuşlandırmayacak ve müşterileriniz ilk gün ki doğallığı hissedecektir.

Yukarıda bahsedildiği üzere kahve ambalajı için en çok tercih edilen ambalaj çeşiti kraft alüminyum doypack ve alüminyum doypacktır. Bunların genel özellikleri ise aşağıdaki gibidir.

En çok kahve ambalajı için kullanılmaktadır ancak bunun yanında kakao, karbonat, toz içecekler, granül kahve, toz kahve, pişirmeye yardımcılar gibi ürünler için kullanılmaktadır. Ambalajlara kilit uygulanabilir, baskı yapılabilir bu sayede müşterileriniz markanızın bilinirliğini arttırabilir; görselliği üst düzeyde tutar, yüksek bariyer sağlar. Kahve ürünleri için valf uygulanabilir. İçinde ürünlerin tazeliğini uzun süre korur. Ayrıca seçeceğiniz ürüne göre gıda ile temasa uygun, kraft kağıt kaplamalı, alüminyum doypack ambalajını da tercih edebilirsiniz.

Detaylar: http://eskaambalaj.com/urunler/kahve-ambalaji