Sizlerde almış oldukları destekler ile büyüyen ve bunu en güzel örnekler ile geliştiren İlim ve İrfan Derneği olan Vuslat sayesinde, binlerce kilometre uzaklıkta ki kardeşlerimize Allah rızası için kurban ataya biliyoruz. Özellikle adak adayanlar ya da kurban bayramlarında bunu kardeşleri ile buluşturmak isteyenler için, kesinlikle Kurban bağışı yapmaları büyük bir nimet olacaktır.

Kurban Bağışı Yap 

Kurban bağışı sizin istekleriniz doğrultusunda, almış olduğunuz hayvanın sağlıklı olup olmadığı, veteriner kontrolünde belirlenmektedir. Büyük din alimleri ve adamları ile doğru bir şekilde hayrınızın yerine ulaşması için, büyük meziyetler içerisinde bulunurlar. Çünkü sizden gelen bağışları, sahiplerine en doğru şekilde ulaştırmak, Allah'ın kuluna sağladığı büyük bir mağfiret imtihanıdır. 

Kurban Bağış Fiyatları Ne Kadar ?

Sizlerde kurban bağışı için güvenilir ve adrese kurbanlarınızı ulaştıracak ilim irfan deryası arıyorsanız eğer, www.vuslat.org.tr adresine girebilirsiniz. Afrika ve Asya'da ki mazlum, yoksul ve sefalet içerisinde ki insanlara, sizin vekaletiniz ile kurban dağıtımı yapılıyor. Ayrıca kurban öncesinde, kesim sırasında ve sonrasında videolu kayıt yapılarak sizlere ulaştırılıyor ve böylelikle bağışınızın yerine ulaştığını da görebiliyorsunuz. 

Kurbanlık Bağışlanacak Hayvanlar

Küçük baş hayvanlar bu tür programlarda daha fazla tercih ediliyor olmasından dolayı, sizde bağışlarınızı buna göre yapabilirsiniz. Bu yıl geçmişe oranla çok yüksek farklar olmadan kurban bağışı yapabilirsiniz. Canlı yayın yaparak, dünyanın neresinde olursanız olun kurbanınızın kesilmesinde her adımı izlemenizi sağlamaları da oldukça önemli bir avantaj olacağı gibi, özellikle bağış yapmak isteyenlerin de tercihleri arasında Vuslat Derneği gelmektedir.