Suphi Altındöken'in annesi Naciye Tan oğluyla ilgili gerçekleri anlattı. Anne Naciye Tan, "Oğlumun böyle bir şey yapacağını asla düşünmedim. Ben onu böyle büyütmedim. Kimse hırsız, katil doğmaz herkes melek doğar. Benim çocuğumun sağlığı bozuk. Babasıyla beraber büyüdü, o yüzden böyle. Benden etkilenmedi babasından etkilendi. Bir insan o ya, benim oğlumun bir insanın canını almaya hakkı yok" dedi.

Özgecan Aslan’ın ailesine ilişkin de konuşan Naciye Tan, “Ben onların acılarına ne kadar katkı olabilirim ki. Ne diyebilirim. Beni yanlarına götürün dedim. Annesinin babasının elini ayağını öperim. Ben anayım. Benimde kızım var. Kızımın başına bir şey gelsin ister miyim?” dedi.
Katil Suphi Altındöken'in annesinden çarpıcı ifadeler

“Ben çocuğumu koruyamadım.” diyen Tan, Suphi Altındöken’in babası Necmettin Altındöken’den şiddet gördüğünü söyledi. Tan sözlerini şöyle sürdürdü: “Babasının şiddet eğilimi vardı. Biz kaç yıldır ayrıyız. Ben çocuklarımızın onun yanında büyüsün istemedim. Ben kocamdan çok şiddet gördüm ama anneme babama söyleyemedim. Babası kemerle, kesici aletle beni dövdü. Bunları kimseye söyleyemedim.”