Kayseri boşanma avukatı olarak boşanmanın eşiğinde olanlara il tavsiyemiz çiftlerin neden boşandıklarını irdelemeleridir. O halde bu işi bir ızdırap haline getirmemek gerekir. Mevcut hukuki prosedür ne ise ona uygun hareket etmek şarttır.

Nasıl Bir Yol İzlenmelidir?

Boşanma da aslında bir bakıma bir anlaşmadır. Bu anlaşmanın metni fertlerin kendi vicdanıdır. Bu noktada boşanmak için gerekli olan her şart varsa en doğru avukata yönelmek gerekir. Kayseri boşanma avukatı listesinde Metin Polat ismini zikretmek gerekir. Boşanma aşamasında bu durumu eşlerin bir kin duyma vesilesi olarak algılamaması gerekir. Yalnızca birbirinden farklı iki birey anlaşamadığı için yollarını ayırmış olacaktır. Bu nedenle gayriciddi bir duruş sergileyerek farklı ithamlara yönelmek mantıklı olmayacaktır. Ayrıca mahkeme esnasında ve sonrasında şiddete eğilimli olmak kolayca halledilecek bir işi zorlaştırmak demektir. Ayrıca bu iş bir öç alma meselesi değildir.

Mahkeme sürecinde gerçekçi olmayan isteklerde bulunmayın. Bu tarz istekler yalnızca süreci daha da uzatıp yıpranmanıza neden olacaktır. Eğer çocuklarınız varsa unutmayın ki ikiniz de onların ebeveynisiniz. İçinde bulunacağınız durumun olumsuzluklarını onlara yansıtmamaya özen gösteriniz. Ayrıca çocuğun velayetini tek başınıza almaya çalışmak hem hukuki olarak mümkün değildir hem de çocukları anne veya babasından uzak tutarak bu süreçte en az ilgili kişileri en çok cezalandırmış olursunuz.

Destek Almak Önemlidir

Boşanmak bir süreçtir. Bu süreç yalnızca mahkeme boyunca değil evlilik süresince de devam edegelmiştir. Bu nedenle boşanmanın yıpratıcı bir tarafı vardır. Bu bakımdan bu süreçte mutlaka uzman kişilerle hareket edin. Gerekirse bir psikoloğa başvurarak destek almaktan da çekinmeyin.