Altın yatırımı artık cazip değil, döviz biriktirme lüksü sona erdi. Günümüzün en yaygın yatırım tahvil bonosu. Bir yatırımcı olmak kolay mı? Soruları sorulabilir. Borsa ile herkesin kazanma hayali vardır. Ama önemli olan bono hisseleridir ve bu bono hisseleriyle para kazanılıp kazanılamayacağı iyi belirlenmelidir. 

      Nedir? Nasıl Oynanır? Para kazanılma yöntemleri, tahvil alım satı işleri, analizler nasıl yapılmalı? Teknikler, stratejileri bilmek gerekir. Hepimiz birikimlerimizi değerlendirerek geleceğe yönelik yatırım yapmak, emekliliğimizde rahat bir yaşam sürmeyi, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek vermek için para kazanmak zorundayız. Bu şekilde yatırım yapmak demek, bir malı düşük fiyattan satın alıp, fiyatı yükseldiği zaman isterseniz satmanız ve böylelikle aradaki kazancı kar yapmış anlamına gelir. Bu şekilde oluşan alım satım arası farktan da aldığınız tahviller sayesinde kazanç elde etmiş olursunuz. Bunun en iyi öğrenme yolu da sitemizi takip etmenizdir. İMKB hisse senedi fiyatlarının canlı görüntülendiği sayfamızda Türkiye'nin borsa, finans ve yatırım portalıdır. Piyasalarla ilgili tüm analizleri, haberleri, yorumları ve dataları http://www.borsa365.com/  olarak 365 gün boyunca takip edebilirisiniz. 

      Borsanın en önemli faktörlerden biri de teknik analiz kısmıdır. Teknik analizler, bir malın fiyat grafiklerinin okunmasını sağlar. Yani bu grafikler bir malın fiyatının geçmiş zamanda nasıl bir değişim gösterilip işlenene grafiklerdir ve analiz yöntemleri sayesinde de gelecekte bu fiyatların ne yönde grafikleşeceği ve hangi aralıkta ilerleyeceğini anlamamıza sebep olur. En iyi analizleri sitemiz görebilir her konuda yardım alabilirsiniz.