Ketenci avukatlık büromuz 1989 yılında kurulmuştur.

Türkiye’nin vergi rekortmenleri arasında bulunan Deniz Ketenci ile birlikte ayrıca uluslararası bir alana sahiptir.

Ketenci uluslararası perspektife sahip her milletten müvekkillerine hukukun çeşitli alanlarında geniş kapsamlı danışmanlık hizmeti sunan bir hukuk bürosudur. Temel çalışma alanlarımız başta Ticaret ve Şirketler Hukuku olmak üzere, Birleşme ve Devralmalar, Deniz Ticaret ve Taşıma Hukuku, Gayrimenkul Hukuku ve Rekabet Hukuku olup, bunlarla beraber Göçmenlik Hukuku, Marka-Patent, Uluslararası Tahkim ve Enerji Hukuku'na kadar uzanan geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz.

Başta Avrupa ve Amerika olmak üzere Uzakdoğu' ya uzanan uluslarası bağlantılarımız sayesinde müvekkillerimize global anlamda da oldukça hızlı ve efektif çözümler sunabiliyoruz. Büromuzda İngilizce, Fransızca ve İtalyanca dillerinde hizmet verilebilmektedir. Bugün geniş bir alanda hukuk hizmeti veren Ketenci, en olanaklı şekilde çözüme gitmek amacıyla çalışma alanlarında uzmanlaşmış bölümlere ayrılarak birlik kurmuştur.

Ketenci her alanda uzmanlaşmış danışmanlara sahiptir. Hedefimiz, yurt içinde ve yurt dışında güçlü çözüm ortaklarıyla birlikte müvekkillerine en uygun hukuki çözümü, en kaliteli şekilde hizmet etmektir.

Bu hedefle birlikte sağladığı hukuki hizmeti gerek ulusal gerekse uluslarararı ihtiyaçların karşılanması ve kalite sürekliliğinin sağlanması için ulusal ve uluslararası hukuki ve finansal gelişmeleri yakından takip ederek ofis içi eğitime ve insana önem vererek sizlerin adalet ve hukuk karşısında güçlü olmanızı hedeflemiştir.

Bizlerle hukuk alanında bilgi almak için sitemizi inceleyebilir, avukatlarımızla iletişime geçebilirsiniz.