Eskiden çok fazla tercih edilmeyen kır düğünleri, son dönemlerde çok popüler hale geldiği için kır düğünü fiyatları birçok kişi tarafından araştırılmaya başlanmıştır. Bu anlamda 2003 yılında hizmete giren Olimpos Atlı Sor Kulübü, 100 dönümlük geniş arazisinin 2 dönümünü Olimpos Beyaz Saray düğün alanı olarak kır düğünleri için ayırmıştır. İsteğe bağlı olarak verilen birçok farklı hizmete göre kır düğünü fiyatları değişmektedir. Olimpos Atlı Spor Kulübü tarafından ayrılan kır düğünü alanı, tamamı ile kır düğününe uyacak şekilde dizayn edilmiştir. Ayrıca mekanın görüntüsü ve verilen hizmetler, düğün sahiplerinin isteğine göre tamamen değişebilmektedir. Müşterilere salonun kendi konsepti gösterilir ve fikirleri sorularak değiştirilmesi istenen yerler değiştirilir ve buna göre de kır düğünü fiyatları belirlenir. Bu konuda da bütün müşterilere kolaylıklar sağlanmaktadır ve paradan önce tamamen müşteri memnuniyetine önem verilmektedir.

Kır Düğünü Fiyatları ve Kır Düğünü Alanının Özellikleri

Büyük ve ferah bir alana sahip olan kır düğünü mekanında, birçok farklı hizmet verilebilmektedir. Verilen bu hizmetlere göre alınan kır düğünü fiyatları da değişmektedir. Kır düğününün yapılacağı alan 2 dönümlük geniş bir alandır ve etrafında gezinen atlar ve kuş sesleri de gelen davetlilerin hoşuna giden özelliklerdir. Alana giriş kısmının 25 metresi, davetlileri karşılama için ayrılmıştır. Kırmızı halıların ve etrafına serilen ledli ışıkların karşıladığı misafirler için kokteyl hizmeti de verilmektedir. Ayrıca yürüyüş yolunun ve kırmızı halının sonunda bir kürsüye anı defteri de koyulmuştur. Hiçbir davetli ayırt etmeksizin bu deftere herkesin duygu ve düşünceleri alınmaktadır.

Kır Düğünü Fiyatları ve Dâhil Olan Hizmetler

Kır düğünü hizmeti yemekli olarak verilmektedir. Geniş yemek menüsü ile davetlerinin hepsine hitap edecek yiyecekler sunulmaktadır. Bu yiyeceklere göre kır düğünü fiyatları belirlenmektedir. Yemeksiz kır düğünü isteyenlere de yemek yerine meşrubat ve pasta servisi ile hizmet edilmektedir. Yemeklerde isteğe bağlı olarak börek çeşitleri, et ve tavuk yemeği çeşitleri yer almaktadır ve ücrete bunlarda dahildir.

Olimpos Düğün Hizmetleri ve Kır Düğünü Fiyatları

Olimpos Atlı Spor Kulübü bünyesinde hizmetlerini sürdüren Olimpos Beyaz Saray tarafından 1000 kişilik alanda 520 kişiye hizmet verilmektedir. Bundaki temel amaç ise davetli sayısını azaltarak daha kaliteli hizmet vermektedir ve bu hizmeti ile kır düğünü konusunda paraya önem verilmediği görülmektedir. Verilen hizmetlerin hepsi tamamen gelin ve damadın istekleri doğrultusunda şekillendirilmektedir. Gösterilen örnek alan dışında istenen bütün hizmetler sağlanmaktadır. Kır düğünü ve fiyatları ile ilgili daha net ve ayrıntılı bilgilere ulaşmak için http://www.olimposatlisporkulubu.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.