Kısmetse Olur evinden ne hikmetse hiç elenmedi. Murat Özbakan skandal ses kaydına rağmen o evde 3 hafta daha kaldı. Kısmetse Olur yapım ekibi sonunda Murat'ı eledi.
Peki kimdir Murat Özbakan olay ses kaydında ne vardı Semih ile hangi olayları ifşa olmuştu?
Murat Özbakan hakkında temel bilgilerle başlayalım. Kısmetse Olur evinde ilk günden beri varlığını muhafaza eden Murat Özbakan 45 yaşında. Kısmetse Olur evinin en yaşlısı olma sıfatını kullandı ve bugüne kadar gelmeyi başardı.
Açık Öğretim Fakültesi mezunu olan Murat Özbakan İşletme bölümünü bitirmiş. Meklek hanesinde Tekstil Sektöründe Yönetici yazan Murat Özbakan İstanbul doğumlu.

MURAT VE SEMİH SES KAYDI İFŞA OLUNCA

Murat Özbakan ile Semih Kurtulmuş'un ifşa olan ses kaydı skandaldı. Buna rağmen ikili elenmezken o ses kaydını yayında ifşa eden Nur Erkoç elenmişti. Bu hafta Murat Özbakan'ın elenirken Nur Erkoç'un eve dönüşü bu açıdan manidar oldu. Şimdi izleyici Semih Kurtulmuş'a da aynı faturanın kesilmesini bekliyor.
Peki olay yaratan ses kaydında ne vardı? Murat ve Semih Kurtulmuş'un çapkınlığının ifşası olan kayıt, birbirlerine kadın ayarlamaları açısından tiksinti verici bir konuşmayı barındırıyordu.

MURAT ÖZBAKAN İTİRAF SES KAYDI

Murat Özbakan bundan bir süre önce de yine bir ses kaydı ile olay yaratmıştı. O ses kaydında Kısmetse Olur eviyle ilgili gerçekleri ifşa ediyordu.