61 SAAT HABER SERVİSİ

Aydın, yayın kuruluşlarında kendisi üzerinden İYİ Partiye karalama yaptıklarını söyleyip “Hiçbir siyasal yapıda bulunmayan derecede ciddi bir çeşitliliği ve çok sesliliği daha şimdiden yakalamış olmamıza rağmen, teşkilatlanma hususunda başına buyruk hareket ettiğimi iddia eden bu cenaha uzun uzadıya bir izahat vermek vakit kaybı.” ifadelerini kullandı.

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ LİYAKAT!

Aydın “Fakat vatandaşlarımızdan ve İYİ Parti'ye gönül verenlerden yalnızca bir tanesinin bile aklına en ufak bir şüphe düşmesi beni oldukça üzer. Bu sebeple, taahhüt ediyorum ki bizim önceliğimiz liyakat, görev bilinci ve hizmet etme arzusudur.”

ARAYA FİTNE ALMAYACAĞIZ!

“Bu ve benzeri süreçler içerisinde yaşanması tabi olan kırgınlıkların kötü niyetli kimselerce malzeme edilmesine asla fırsat vermeyeceğiz. Saflarımızı sık ve düzgün tutacağız. Araya fitne almayacağız.”

ÖNCE İSTİŞARE

“Hiç kimsenin şahsi beklentilerini milletin kurduğu Partimizin ve nihayetinde Türk milletinin menfaatlerinin önünde görmesine tahammül etmeyeceğiz. Bilin isterim ki, biz önce istişaredeki rahmete, sonra milletin iktidarına talibiz.”