14 yaşındaki oğlu ilk cinsel deneyimini yaşasın diye arkadaşı Fatma Y. (46) aracılığıyla evine Bahar O.'yu (30) çağırıp ilişkiye girmelerini sağladığı iddiasıyla yargılanan işadamı baba Nurettin K., Anadolu Adalet Sarayı 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşına çıktı.

Aylık gelirinin 200 bin lira olduğunu belirten baba dinlemeye takılan 5 yıl önceki konuşmalarının şaka olduğunu söyleyerek, "İnanamıyorum. Yurt dışında iki fabrikası olan adamım" dedi. Bu sözleri üzerine baba, hakim tarafından, "Sen fabrikaları falan boşver, olanları anlat" diye uyarıldı.

"O KADINLARI TANIMIYORUM"
Sanık baba, yine suçlamaları reddederken, mağdur sıfatıyla ifade veren oğlu B.K. da (19), "O kadınları tanımıyorum" dedi. Duruşma, B.K.'nın annesi ile davanın diğer iki sanığı Fatma Y. ve Bahar O.'nun ifadelerinin alınması için ertelendi.
OĞLUNUN İLK DENEYİMİ İÇİN 500 DOLAR ÖDEMİŞ

İlginç olay, iş adamının Kandilli'deki yalısında 9 Aralık 2011 tarihinde meydana geldi. 48 yaşındaki iş adamı Nurettin K., o dönemde 14 yaşında olan oğlu B.K.'nin ergenliğe girmesi nedeniyle cinsel deneyim yaşaması gerektiğini düşündü.

İddianameye yansıyan bilgilere göre, önce şirketinde menajer olarak çalışan Fatma Y.'yi (46) aradı. Daha önce fuhuşa aracılık etmek suçlamasıyla hakkında soruşturma bulunan F.Y.'de, akaryakıt işiyle uğraşan işadamının bu isteğini kırmayarak, Kanlıca'daki yalıya, o dönem 25 yaşında olan tanıdığı Bahar O.'yu para karşılığında ayarladı. Suç tarihinde Nurettin K.'nın evine misafir rolünde giden Bahar O., 14 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdi.
Bahar O. ise küçük çocukla babasının isteği üzerine para karşılığı ilişkiye girdiğini itiraf etti
 
'İLK DENEYİM' KONUŞMALARI DİNLEMEYE TAKILDI

Başka bir soruşturma kapsamında telefonları polis tarafından dinlenen Nurettin K.'nin, oğluna kadın ayarlama konuşmaları da dinlemeye takıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderiler tapeler incelendi, ifadeler alındı. Nurettin K. ile oğlu B.K. ve Fatma Y. suçlamaları reddederken, Bahar O. ise küçük çocukla babasının isteği üzerine para karşılığı ilişkiye girdiğini itiraf etti. O dönem Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen B.K.'nin ruh sağlığının bozulmadığı yönünde rapor verildi.