Ortadoğu’da bulunan Kudüs İsrail’in başkentidir. İnsanlık tarihinin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Kudüs şehri, çok eski bir tarihe dayanmaktadır. Kudüs şehri küçük bir şehir olmasına rağmen, dini açıdan çok önemli alanlara sahiptir. Peygamberler şehri olarak bilinen Kudüs, tarih dönemi boyunca devamlı ilgi odağı olmuş ve hep bu şekilde süre gelmiştir. Ülkemizde bu önemli şehir için turlar düzenlenmektedir. Her dönem için özel olarak düzenlenen ve çok uygun fiyatların yer aldığı Kudüs turları, siz değerli müşterilerini beklemektedir.

Gezilecek yerler

Kudüs’te gezilecek tarihi birçok alan mevcuttur. Bunlar arasında en önemlisi Ağlama Duvarı, Tapınak Dağı, Kutsal mezar Lisesi, Mescid-i Aksa ve Kubbet-us-Sahra gibi tarihi mekânlar bulunmaktadır. Bu mekânları gezmek, oranın büyüsüne kapılmak, tarihi keşfetmek isteyenler Kudüs turlarına katılarak tarihe yolculuk yapabilirler. Kudüs turlarında ibadet etmeyi sağlayacak birçok mescit bulunmaktadır. Bu mescitleri sıralamak gerekirse: Seba mescidi, Bulut mescidi, Küba mescidi ve Cuma mescidi ’dir. Kudüs’te peygamber efendimiz ’in doğmuş olduğu ev olduğu için oldukça önemli bir yere sahiptir. Kudüs 500 yıllık bir geçmiş tarihe dayanmaktadır.  Kudüs tarihin cennetinin olduğu yer olarak bilinmektedir. Kutsal olan herşeyin başşehridir. Semalara en güzel şekilde yükselinen ve Mirac’a ilk basamak atılan Kudüs’te Allah dostları, peygamberler gelmiş geçmiştir. Bu şehir Dünya’nın göz bebeği şeklindedir.

Tüm medeniyetlerin ve ilahi dinlerin ortak noktası olan bir mekân olan Kudüs şehri çok büyülü ve değerli bir şehirdir. Kudüs şehrinin her köşesinde her alanında bir peygamber hayat sürdürmüştür. Geçmiş zamanlarda önemli hükümdarlar hatırası bulunmaktadır. Hala hükümdarların, peygamberlerin izlerinin bulunduğu bu şehirde her yönüyle insanları büyülemektedir. Ziyaret eden herkesin hafızasında silinmeyen izler bırakmaktadır. Katılacak olduğunuz Kudüs turu sizlere çok önemli tarihi bilgiler katacaktır. Siz de tarihi bilgilerinizi genişletmek, yeni yerler keşfetmek, geçmişinizi daha iyi öğrenmek için bu turlardan ve firmanın vermiş olduğu hizmetlerden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Kudüs tarih noktasında çok önemli bir şehirdir. Geçmişi, tarihi, dini noktada ki değerleriyle önemli bir yere sahip olan bu şehri imkânı olan herkesin gezip görmesi gerekmektedir. Sizin için Kudüs şehrinde ki gezilecek tüm yerlere plan yapan firma buralarda ki tüm ihtiyaçlarınızı da eksiksiz bir şekilde karşılamaktadır. Aynı zamanda katılacak olduğunuz tur fiyatları da çok uygun fiyatlar içermektedir. Size her türlü bilginin verildiği, her türlü imkânın yer aldığı, gezerken öğrenebileceğiniz aynı zamanda tarihinizi öğrenirken yaşayacağınız bu şehre gitmek için detaylı bilgi almak adına http://silatur.com.tr/kudus adresine girebilirsiniz. İstediğiniz her şeyi buradan öğrenebileceğiniz gibi rezervasyon da yaptırarak turlara katılım sağlayabilirsiniz.