Labirent izle- Türk sineması için alışılmışın dışında bir fil diyebiliriz Labirent için zira senaryosu casusluk konusunu işliyor. Yönetmen olarak Tolga Örneği gördüğümüz filmin baş rol oyuncuları ise Meltem Cumbul, Timuçin Esen, Altan Gördüm ve Sarp Akkaya. 2011 yılında çekilip vizyona giren bu değişik Türk filmi izleyicilerden ve film eleştirmenlerinden tam not almayı başarmıştır. Meltem Cumbul uzun bir aradan sonra tekrar sinema filmi çekmiş ve yanında usta oyuncu Timuçin Esen var, bu iki unsur filmin izlenme oranlarını arttırmaya yetiyor. Çok sürükleyici bir konusu olan filmin aksiyon filmleri yabancı filmleri aratmayacak kadar güzel. Zaten filmin daha başında bunu anlıyor ve filme kilitleniyorsunuz. Bu film casusluk filmleri içinde belki de en çok hoşunuza giden Türk filmi olacaktır. Film sahnelerinin gerçekliği sizi çok etkileyecek ve izlerken heyecandan heyecana sürükleneceksiniz. Film gerçekçi bir canlı bomba patlama sahnesi ile başlıyor. Bu saldırıyı kimlerin yaptığını bulmak da doğal olarak istihbarat ajanlarına düşüyor ve uzun bir maceradan sonra saldırıyı kimlerin planladığı ve neler olduğu ortaya çıkıyor. Labirent gibi bir bulmacanın içine düşen ajanlar uzun uğraşlardan sonra sonuca ulaşmayı başarıyorlar.

Madagaskar penguenleri izle- Sinema severler açısından çizgi ve animasyon filmlerinin önemi bir başka. Aile ortamında keyifle izleyeceğiniz bu animasyon film komedi tarzında hazırlanmış. 2014 yapımı olan film sizi izlerken dinlendirecek ve hoş vakit geçirmenize yardımcı olacaktır. Madagaskar serisinden tanıdığımız penguenler artık film kahramanı olmuşlar ve kendi maceralarını anlatıyorlar. Film ajan olarak yumurtadan çıkan penguenlerin yaşadıklarını, karşılaştıkları olayları akıcı bir dil ile anlatıyor. Skipper, Riko, Kovalski ve Private Madagaskar’da yaşayan süper ajanlardır, bu muhteşem ekip, gizli bir örgüt güçlerine katılarak maceralarına orada devam etme kararı alırlar. Bu örgütün adı Kuzey Rüzgarıdır ve çok yakışıklı bir penguen örgüte başkanlık etmektedir. Dünyayı yok etmek için durmadan hain planlar yapan dr. Octavius Brine’ı durdurma görevi yine bizim ekibimize ve bağlı oldukları gizli örgüte düşüyor. Film izlemeye başladığında ne bekliyorsanız izlerken alacaksınız, eğlence, aksiyon, macera hep kahramanlarımızın size yaşatacağı olgular. Çılgın penguenlerin macera dolu bu komedi filmini izlemek için film sitelerini kullanabileceğinizi öğrendiniz artık.

John Wick izle- 96 dakikalık 2014 yapımı bir Amerikan filmi ile karşı karşıyayız yine. John Wick, baş rolünde Keanu Reeves’in oynadığı çok güzel ve kaliteli bir film. Diğer rolleri ise William Dafoe, Bridget Moynahan, Jason Isaacs ve Adrianne Palicki oynamış. Matrix filmlerinin unutulmaz aktörü Keanu Reeves için bile izlenmeye değer olan bu filmi izlemek için sabırsızlanacaksınız. Keanu Reeves bu filmin dövüş sahneleri için çok uzun süre çalışmış ve ders almıştır, ayrıca filmin tehlikeli sahnelerinde dublör kullanmamıştır. Yani usta oyuncu her zamanki gibi klasını konuşturmayı bu filmde de başarmış. Filmin senaryosunu gerilim ve aksiyon filmlerinin ünlü ismi Derek Kolstad yazmıştır, eminiz ki izledikten sonra eş ve dostlarına da bu filmi seyretmelerini tavsiye edeceksiniz. Çok değişik ve enteresan bir konusu olan filme şöyle bir göz atalım isterseniz; filmin kahramanı eski bir kiralık katildir ve artık tövbe ederek kendini başka işlere vermiştir ta ki kendisine yapılan bir saldırıya kadar. İşin kötüsü saldırıyı yapan da kendisi gibi kiralık katil olan bir arkadaşıdır, yapacak tek şey vardır, yeminini bozarak karşısındaki katil ile çatışmak ve ona daha ölmediğini ve bu işlerde en iyinin kendisi olduğunu anlatmak.