Günnar, “Eleştirileri kabul ediyorum. Ayasofya’nın içerisindeki betonlaşmaya karşı olduğumu bu iş basına yansımadan önce ifade ettim. Turizm Bakanımıza, Bakan Yardımcımıza ve Vakıflar Genel Müdürü’ne konuyu ilettik. Burada çok daha güzel şeyler olabileceğini düşünüyorum” diye konuştu.

YAKINDAN İLGİLENİYORUZ

Milletvekili Günnar açıklamalarına şöyle devam etti: “Şuanda bu inşaat nasıl daraltılır, ne kadar az bir zayiatla birlikte düzeltilir konusunun peşindeyiz. Hemen caminin yanındaki tarihi materyallerin de donanımlı şekilde korunup sunulabilmesi için de çalışmalar yapılması gerekir kanaatindeyim. Kimsenin şüphesi olmasın, meselelerle yakından ilgileniyoruz” diye konuştu.

KALICI ESER BIRAKACAĞIZ

Günnar: “Trabzon-Erzincan Demiryolu ve Şehir Hastanesi başta olmak üzere, Kanuni Bulvarı’nın tamamlanarak trafiğin rahatlatılması, insanların dinlenmesi ve eğlenmesi amacıyla oluşturulacak Millet Parkları ve yeni turizm alanlarını da Trabzon’a kazandıracak ve 18 yılda olduğu gibi önümüzdeki dönemde de kalıcı eserler yapmaya devam edeceğiz.” (sonnokta)