2000’lı yılların başında moda olan mIRC’e benzer sohbet odaları artık mobil ortamda tatli.net farkıyla buluşuyor. mIRC Chat’in başladığı yıllara dayanan tecrübeyle hizmete başlayan yeni nesil chat odalarını kullancılar artık daha kolay yoldan ulaşabilecek. Chat odalarında herkesin konuştuğu ortak paylaşımlar, küçük çaplı oyunlar ve eğlenceler ile radyo odalarını artık mobil sohbet mümkün hale geldi.

Sohbet odalarında kullanıcılar en çok dürüst kişileri aramakta ve bulduğu kişiler ile belirledikleri konular hakkında karşılıklı paylaşımlarda bulunabilmektedir. Tıpkı mIRC sisteminde gibi telefonundan kolayca tatli.net sohbet odaları’nda #Sohbet etiketiyle herkesin konuştuğu ortak paylaşım alanında, #Eglence etkietiyle küçük çaplı oyunlar ve eğlence alanında, #Radyo etketiyle odasında her telden ritimleri duyabilir, yun global odalar #Oyun,#Kelime,#islam Odalarında rahatlıkta sohbet edebilirsiniz.

Tatli.net Mobil Sohbet Uygulaması

Sohbet platformuna chat severleri sevindiren haber geldi. Kaybolan IRC sohbet kesimi Mobil Sohbet ile tekrar kaldığı yerden devam ediyor. Tatli.net mobil kullanıcıları da unutmadı. Alt yapısında mobil chat sistemi entegre edilerek artık sohbetin en rahat hali sizlerle buluşuyor. Cep telefonlarınızdan, tabletlerden herhangi bir indirme işlemi olmadan sohbet ortamına uygulama indirmeden bağlantı kurabiliyorsunuz. Bu olay sayesinde kullanıcılar her saniye mobil islami sohbet, mobil eğlence sohbet, mobil radyo sohbet ve mobil oyun sohbet odalarına girişi ile kolay chat`in tadını çıkaracaksınız.

Ücretsiz üyelik ile hemen sohbet

Gelişmiş sohbet arayüzüne sahip tatil.net’te üye olmanın ücretsiz olması her kesimden kullancıların bir araya gelmesini sağlıyor. Para kazanma amacı olmayan chat sitesinde giren kullancıları bağımlı hale getirerek sohbetleri başka bir dünyaya taşıyor. Uzun yıllar chat konusunda bilgi ve birikime sahip olan tatli.net’te üyeliği ücretsiz chat odası arayışında olanlara büyük fırsat haline getirmeyi başardı.

Java Olmadan Sohbet Keyfi

Yaşayın Benzer sohbet sayfalarına bağlanabilmek için bazı programları kurmanız için uyarılara tatli.net sayesinde son buldu.Kullancıların daha rahat ortamda sohbet edebilmeleri için tatli.net Java ihtiyacını kendi sistemine entegre ederek kullancıların can sıkan yaptırımlardan uzak tutmayı başardı. Bu sayede bazı kamu kurum ve kuruluşlar ile okullarda yasak olan uygulamanın indirilememsi sorunu ortadan kaldırılmış oldu.