Diğer yapı market ve mobilya mağazalarında bulacağınız ürünleri çok daha avantajlı fiyatlarla, her an ürün desteği ile, ücretsiz kargo ve kurulum - montaj desteği ile satın almak için Tekzen'i tercih edebilirsiniz.

Tekzen'le her şey çok kolay!

Diğer mobilya mağazaları ya da Masko gibi, Modoko gibi mobilya satış siteleri size birçok seçenek sunabilir ancak emin olun fiyatlar konusunda elinizi yakarlar… Binlerce ürün seçeneği ile Tekzen en avantajlı fiyatları müşterilerine sunuyor… 52 ilde 104 mağaza ile Tekzen son dönemde Çekmeköy İdealistpark ve Akhisar Novada mağazaları ile en son büyümesini de yaptı… Mobilyada en iddialı konseptleri sunan Tekzen, ürün skalasını sürekli olarak genişletiyor, bunu da dilerseniz kataloglarından, dilerseniz Tekzen Sanal Mağaza'dan dilerseniz Mayıs-Haziran ayı indirim katalogundan görebilirsiniz.

Tekzen'de İndirim Asla Bitmez

İndirimin dört mevsim sürdüğü Tekzen'de başta outlet ürünlerdeki % 40'a varan indirimler olmak üzere indirim kuponları, özel kampanyalar, anneler ya da babalar günü gibi, bayramlar gibi özel günlerde söz konusu olan konsept indirimler de karşımıza çıkıyor. Eğer Tekzen mağazalarında düzenlenen en son indirimleri takip etmek ve vakit kaybetmeden indirimlerden faydalanmak istiyorsanız Türkiye'nin en büyük dekorasyon bloglarından Tekzen temalı bir blog olan Tekzen indirimleri portalı Tekzenmobilyam.com'a göz atabilirsiniz.

Tekzen Mayıs 2015 Kataloglarında İnanılmaz İndirimler Sizi Bekliyor

Tekzen'de her ay indirimlerin yer aldığı tam 40 sayfalık bir indirim katalogu paylaşılır. Tekzen insert olarak da bilinen bu katalogda mobilya modellerinden beyaz eşyaya, ev elektroniğinden aksesuar modellerine, 2015 bahçe mobilyalarından TV ünitelerine, sehpalara ve her şeye dair indirimler, bilgiler yer alır.

Eğer 2015 Tekzen indirim kataloglarını takip ederseniz evinize dair en son yenilikleri Tekzen ayrıcalığı ile yapabilirsiniz. Vakit kaybetmeden Tekzen Mayıs 2015 katalogu sayfasına göz atın ve en son indirimleri vakit kaybetmeden yakalayın… Üstelik belirli miktarın üzerindeki alışverişlerinizde kargo ücretsiz ve havale ile ödemelerde % 3 Tekzen indirim avantajı da cabası… Kısacası Tekzen'de indirimler yılın her günü sürüyor, en kaliteli mobilya modelleri için, aksesuarlar ve teknolojik ürünler için, bilgisayarlardan fan sistemlerine, mp3 playerlardan yapı izolasyon malzemelerine kadar her çeşitte binlerce ürün Tekzenmobilyam.com adresinde sizi bekliyor… Hemen inceleyin, en düşük fiyat garantisi ile bu ürünlere sahip olun!