En başta sadece erkek giyim ve aksesuar ürünleri satıyor olmaları aradığım modelleri kolaylıkla bulacağimi düşündürdü bana ve beni en çoketkileyen tarafı satmış olduğu benzersiz modeller oldu. Neredeyse herkesin aynı tarz ürünleri satışa sunduğu online dünyada Modayitikla'nınweb sitesindeki özellikle sokak modası tarzını yansıtan erkek giyim ürünleri kesinlikle eşsiz modeller. Başka hiçbir sitede bu tarz modellere rastlamadım.

Benim gibi sokak tarzını sevenler için Modayitikla kesinlikle ilk ziyaret edilmesi gereken sitelerden birisi. Modayitikla.com 'daki modelleri incelerken bir andan da alışveriş prosedürlerini ve şartlarını ogrendim. Telefon aracılığı ile görüştüğüm müşteri hizmetleri yetkilileri hem deneyimli hem de çok tecrübeli. Örneğin boy ve kilou sorarak ilgilendiğim modellerden hangi bedenleri tercih etmem gerektiği konusunda destek oldular , bundan gerçekten çok etkilendim. Çünkü hep kafamızı karıştıran noktadır acaba alacağım ürün bana olacak mı. Modayitikla'da beden problemi müşteri hizmetlerinin destekleri ile kolayca çözülmekte.

Ben kredi kartı ile alışverişi tercih ettim taksit olanakları mevcut fakat kredi kartı kullanmak istmiyorsanız havale veya kapıda ödeme ile de siparişlerinizi verebilirsiniz. Modellere göre ürün fiyatları oldukça makul yapmış olduğum alışveriş için ekstra kargo ücreti de ödemedim. Bu benim için önemliydi çünkü sonradan çıkan süpriz maliyetleri gerçekten sevmiyorum.

Sabah vermiş olduğum siparişlerin yola çıktığı maili aksam saatlerinde gönderildi. Yani sözünü tutan bir firma ürünleriniz bugün kargoya teslim edilecektir bilgisini benimle paylaşmışlardı ve aynen dedikleri gibi aynı gün kargoladılar siparişlerimizi. Siparişlerim ertesi gün öğleden sonra elime ulaştı; gayet özenle paketlemişti. Hemen açıp kontrol ettim aynı ekranda gördüğüm modeller ve aynı renkler istediğim beden olarak gönderilmişti.

Hiç beklemeden hemen denemek istedim ve tam üstüme göre oldu. Bir erkek giyim sitesinden beklediğim şeyler aslında sadece bunlardı aldığım ürünlerin beden olarak olması, istediğim ürünlerin zamanında gönderilmesi, bana çok fazla pahalıya mal olmaması ve taksit ile ödeyebilmek. Modayitikla.com tüm beklentilerimi karşıladı. Artık bundan sonra bu siteden gözüm kapalı alışveriş yaparım sanırım.