Terim'in transferinde etkili olduğunu ifade eden Mısırlı yıldız, "Fatih Terim benim için gerçek bir efsane ve imparator. Ondan çok şey öğrendim, aramız da çok iyiydi. Ayrılmasına çok üzüldüm. Onunla uzun yıllar devam etmek isterdim. Kısmet olmadı" sözlerini kullandı.

Sezon başında son günde gerçekleşmeyen Bordeaux transferini değerlendiren Mohamed, sorunun iki kulüp arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını söyledi. Bunun için üzüldüğünü belirten Mısırlı oyuncu, "Ayrılmayı şans bulamadığım için istemiştim. Her zaman oymak istiyorum. Yedekte kalmayı sevmiyorum. Başka yer ve yeni bir başlangıç için tercih ettim ancak kısmet olmadı. Sorun benden değil kulüpler arası sıkıntıdan kaynaklandı. Üzüldüm ama dönünce unuttum" diye konuştu.

TRABZON ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİ

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. İçerde ve dışarda kaybetmedi. İyi futbol oynadılar. Şampiyonluğu çok net hak ettiklerini söyleyebilirim. Onları kutluyorum. Bizim maçlarımızda da gerçekten iyi oynadılar.

KAÇAN ŞAMPİYONLUĞU UNUTMUYORUM

Öyle bir sezon geçirdik ki elimizden geleni yaptık diyemiyorum. Bize güvenenleri çok üzdük, çok üzüldük. İyi işler yapamadık. Geçen sene de çok üzüldük. Galatasaray taraftarına şampiyonluk yaşatmak isterdik. Geçen sezon Malatyaspor maçında averaj ile kaçırdığımız maçta attığım gollerle şampiyonluk gelmesini çok isterdim. Bir golle kaçan şampiyonluk nasıl üzmez. O kaçan şampiyonluğu unutmuyorum.