Mahmut Aykurt Müge Anlı'da son dakika itirafına imza attı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 23 Eylül'deki ATV ekranlarında yayınlanan programına konuşan Mahmut Aykurt, sözleriyle dikkat çekti. Müge Alı'daki son dakika itirafı gündeme oturdu. Müge Anlı Mahmut Aykurt'un canlı yayındaki itirafı karşısında şaşkına döndü. Kardeşi Burhan Aykurt'u aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Mahmut Aykurt neler anlattı? Burhan Aykurt olayında bu güne kadar neler yaşandı? İşte tüm detaylar....

NELER YAŞANMIŞTI?

Birden fazla sahte Facebook hesabı olan Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt'un konsomatris olması için duyuru yaptığı Facebook paylaşımı ortaya çıktı!

Mahmut Aykurt'un söz ettiği eğlence mekanı sahibi Ünal Karakaya Müge Anlı canlı yayınına telefonla bağlandı. Karakaya'nın sözleri herkesi şok etti: Beni dün sizin yayınınızdan sonra arayıp telefonunu kapat, yayına bağlanma dedi. Mahmut menajerim diyerek kadınları kandırıyor. Biraz önce çalıştığı marketten ayrılma nedenini kaza yaptım diye söylemişti. Yalan söylüyor! Ben hırsızlık yapan birini iş yerime alır mıyım?.

Mahmut Aykurt'un zarara uğrattığı iddia edilen marketin çalışanı Müge Anlı canlı yayınına bağlandı, "Kardeşi Burhan 22 bin lira kredi çekip Mahmut'un borcunu ödedi. Söylenenler doğru, Mahmur Aykurt marketten 23 bin liralık alkol çaldı." dedi..

Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt'un akrabası Şaban Kılıçarslan Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Şaban Kılıçarslan'ın " Mahmut babamı emekli edeceğim diyerek dolandırdı." sözleri Müge Anlı ve izleyicileri şok etti. Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı ve ,"Sen çok kolay yalan söylüyorsun, gel doğruları anlat artık." şeklinde tepki verdi.

MÜGE ANLI'DA BURHAN AYKURT SON DAKİKA GELİŞMELERİ!

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına konuşan mahalle muhtarı Niyazi Cangöz'den şaşırtan sözler! Burhan Aykurt'un yaşadığı mahallenin muhtar Niyazi Canözü konuştu.

Karagedik muhtarı Niyazi Canözü, Burhan Aykurt'u yakından tanıdığını söyledi. Canözü bir bankaya giderken, Aykurt'a denk geldiğini ve o zaman gördüğü belirtti..

Mahalle muhtarı Aykurt'un kendisine İzmir'e gideceğini ve orada bir kadın ile beraber olduğunu söylediğini ileri sürdü. Canözü, Aykurt'un kandırıldığını düşündüğünü açıkladı..

Karagedik muhtarı Niyazi Canözü, Burhan Aykurt'un abisi Mahmut'un anlattıklarının senaryo olduğunu düşündüğünü programda belirtti..

Burhan Aykurt'un çocukluk arkadaşı ise Müge Anlı canlı yayınında arkadaşının hayatında birisi olmadığını zaten sağlık sorunları yaşadığı için boşandığını belirtti..

 

Burhan Aykurt, abisi Mahmut Aykurt'un borçlu olduğu kişiler tarafından öldürüldü mü?Çocukluk arkadaş Nadir Bey, Burhan Aykurt'un portakal bahçesi alıp çiftçilik yapmak istediğini bunun için de izninde dahi günlük işlerde çalıştığını belirtti.

19 Eylül Müge Anlı canlı yayınına bağlanan ismi vermek istemeyen bir kadın izleyicinin sözleri ise stüdyoda şok etkisi yarattı.

 

İsmini vermek istemeyen izleyici Mahmut Bey'in gece kulübü açmak için görüşmeler yaptığını ve gözüne kestirdiği, ikna edebildiği kadınları konsomatris olması için yanına aldığını belBirden fazla sahte Facebook hesabı olan Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt'un konsomatris olması için duyuru yaptığı Facebook paylaşımı ortaya çıktı!

 

Mahmut Aykurt'un 6 ay öncesine kadar mekanlarda eğlendiğini belirten kadın izleyici, Mahmut Bey'in kendisine, "Senin çalışmana gerek yok, karım ol!" dediğini ifade etti.

 

"SİZE AYRICA ANLATACAĞIM MÜGE ABLA"

28 Kasım 2018 tarihinde Muğla'da esrarengiz bir şekilde kaybolan Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt hakkında Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında çarpıcı gelişmeler yaşandı. Müge Anlı'nın ısrarları sonucunda her şeyi itiraf edeceğini açıkladı! Müge Anlı'nın, "Anladığım kadarıyla senin de istemediğin bir şey gelmiş kardeşinin başına, lütfen artık anlat. Kimse senin önünü kesmedi değil mi Mahmut?" demesi üzerine Burhan Aykurt'un abisi Mahmut Aykurt canlı yayında, "Tamam abla, ben size ayrıca anlatacağım" itirafında bulundu. Müge Anlı, yayın sonrası yaşanan Burhan Aykurt cinayetiyle ilgili son dakika gelişmelerini yarın izleyicisi ile paylaşacak!

 

BURHAN AYKURT'A NE OLDU?

Burhan Aykurt 28 Kasım 2018'den beri kayıp. Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolan Burhan Aykurt'tan 10 aydır haber alınamıyor. Müge Anlı'da Aykurt'u bulmak için araştırmalar yapılıyor.

 

Burhan Aykurt'un evlilik vaadiyle kandırıldığı iddia ediliyor. Hem ekran başındakiler hem stüdyodakiler hem de sosyal medyada olayı inceleyenler ağabey Mahmut Aykurt'un çelişkili ifadelerinden şüpheleniyor.

 

Kayıp Burhan Aykurt'un kuzeni Mehmet Karakaya da "Mahmut'un konuşmaları kimseyi ikna etmedi. Bu programda Burhan ele alındığında 50 kişi birden izledik ama kimse Mahmut'un ifadelerine inanmadı." dedi. Aykurt'un ağabeyi Mahmut Aykurt, bir aracın kendi önünü kestiğini ve aracın içindeki kişinin kendisine kardeşi Burhan Aykurt'un öldüğünü söylediğini canlı yayında anlattı.

 

Müge Anlı'nın soruları sonrasında Mahmut Bey'in anlattıklarına eşinin de inanmadığı ortaya çıktı. Aykurt'un ağabeyi Mahmut Aykurt, şaşırtan ifadeler kullanmaya devam da ediyor.

Herkesin aradığı ortak cevap ise; kardeşini öldürdük diyen gizemli kişi nasıl oldu da Mahmut Bey'e ulaştı? Bu sorular hala cevabını bulmuş değil. 'İzmir'e gidiyorum' diyerek ortadan kaybolan Burhan Aykurt'un nerede olduğu henüz belli değil.

 

Burhan Aykurt'u arkadaşı Özer Bey telefonla arayarak Burhan'ın ağabeyi için bankadan 10-15 bin lira çektiğini ifade etti. Tüm bu olanlar karşısında yine tüm gözler abi Mahmut Aykurt'a çevrildi. Burhan Aykurt'un kezeni ise yayına bağlanarak kendisine Aykurt ile ilgili mesaj geldiğini söyledi. Atılan mesaj ise canlı yayında ekrana geldi. Burhan Aykurt'un kuzeni Muzaffer Aykurt ekrana yansıtılan mesajın kendisine atılan mesaj olmadığını şu sözler ile aktardı" Bana gelen mesajda Güldane ismi yoktu. Mesaj değiştirilmiş" dedi.

 

Burhan Aykurt'un kezeni ise yayına bağlanarak kendisine Aykurt ile ilgili mesaj geldiğini söyledi. Atılan mesaj ise canlı yayında ekrana geldi. Burhan Aykurt'un kuzeni Muzaffer Aykurt ekrana yansıtılan mesajın kendisine atılan mesaj olmadığını şu sözler ile aktardı" Bana gelen mesajda Güldane ismi yoktu. Mesaj değiştirilmiş" dedi.