ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programında 1 çocuk annesi Mervenur Polat’ın durumu araştırılmaya başlandı.

Yakınları tarafından 4 aydır bulunamayan Polat, iddialara göre 19 Ekim 2020 tarihinde uyuşturucu madde temin etmek için 40 yaşındaki C.A’’nın evine gitti.

20 yaşındaki Mervenur Polat’an bu tarihten itibaren haber alınamazken genç kadının cinayete kurban gitmiş olabileceği vurgulandı.

ANNESİNE ARKADAŞINLA BULACAĞINI SÖYLEDİ

Mervenur Polat’ın olay gününndne önce annesine bir kız arkadaşıyla bulacağını söyledikten sonra evden ayrıldığı ifade edildi.

ŞÜPHELİNİN ETRAFI TEMİZLEMESİ CİNAYET İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİ

Olaya tanık olan iki ismin ifadeleri ise gündeme damga vurdu. Tanıklardan Ferdi ve İbrahim, Gökhan’ı tedirgin gördüklerini belirterek C.A’nın etrafı temizlemesi ve üzerindeki kıyafetleri çöpe atması üzerinde cinayet iddiaları güçlendi.

C.A’ya ait eve gittiğini söyleyen Gökhan Hamurcu ve iki arkadaşının ifadelerinin ardından kayıp dosyası cinayet dosyasına dönüştüğü ifade edildi.

‘MERVENUR ÇIPLAK HALDEYDİ'

Mervenur Polat’ı üzerinde çarşaf çekmiş halde gördüğünü söyleyen Hamurcu, ‘’Mervenur’un üstündeki kıyafetler koltuğun üzerindeydi. Çıplak haldeydi. Üzerine de çarşaf çekmiş ağlıyordu. Yardım istemedi. Cüneyt ise Mervenur’a sus işaret yaptı’’ dedi.