Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in yarınki basın toplantısı bekleniyor. Gerçi Mustafa Cengiz bu sezon oldukça fazla demeç verdi. Yarınki açıklamayla beraber 12. kez 'gündeme dair' konuşacak olan Cengiz, Terim'le yüksek tansiyonlu günler yaşıyor. Öyle ki, Fatih Terim'in maç sonu basın toplantısında yönetimi hedef alan açıklamaları, kulübün web sitesinden sansür yedi.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Fatih Terim'in açıklamaları web siteden sansür geldi. Terim'in oyuncular ve hakemle ilgili görüşlerine yer verilirken bütün haber sitelerinde ve Posta.com.tr'de de gündem olan "Artık ne kimsenin arkasında ne de yanındayım" başlıklı cümleleri kesik yedi. Daha önce ocak ayında da bu olay yaşanmış, Terim'in Rize maçının ardından yönetime yaptığı eleştiriler web sitede yayımlanmamıştı.

Her maçın ardından Terim’in görüşlerini sitesine eksiksiz koyan Galatasaray, o günlerde Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Çaykur Rizespor maçının ardından yapılan açıklamaları es geçmişti. Terim o açıklamasında Arda Turan konusuna girmiş, “Fikir ayrılığı mı? Evet fikir ayrılığı” dedikten sonra medyaya bilgi sızdırıldığı imasında bulunmuştu.