Ahmet Tarım'ın cenazesi özel uçakla Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'na getirildi. Daha sonra cenaze aracıyla baba ocağı olan Siner Mahallesi'ne götürüldü. Burada helallik alındı. Şehidin annesi Nevin Tarım ile eşi Neslihan Tarım ve amcası Yusuf Tarım, tabuta sarılıp göz yaşları döktü. Oğlunun öldüğünü bir türlü inanamayan acılı anne, "Ne olur tabutu açın. Belki bu Ahmet değildir" diye yalvardı.

Acılı anne, "Ahmet'im sen buraya nasıl sığdın? Ne olur kalk da bir ayağa dikil, senin uzun boyunu bir görelim. Sen Türkiye için kendini feda ettin. İnsanlar huzur içinde yaşasın diye şehit oldun. Sana nasıl kıydılar?. Türk milleti için kendini siper etti. Ahmet'im henüz 30 yaşındaydı" diye feryat etti.

Bu arada, şehidin amcası Yusuf Tarım, yeğeninin tabutuna sarılırken bayıldı. Şehit teğmenin babasının 2001 yılında vefat ettiği öğrenildi.Mahalle halkı taziye için eve akın ederken, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi de gelerek aileye taziyede bulundu. Daha sonra tabut açılarak, annesi ve eşi ile yakınları şehidin yüzünü son defa gördü. Şehit teğmen ikindiyi müteakip Ulucami'de kılınacak cenaze namazının ardından Siner Mahallesi'ndeki kabristanda babasının yanına defnedildi.