Doğal şeker barındıran ve vücut tarafından yavaş bir şekilde sindirilen doğal karbonhidratlardan gün içerisinde yararlanmanız hacim kazanmanız için gereklidir. Aynı zamanda karbonhidratın beyin ve sindirim sistemi için oldukça önemli bir yakıt olması da dikkat edilmesi için gerekli nedenlerdendir. Bir sporcu olarak karbonhidrat ihtiyacınızı sağlam bir şekilde gün içerisinde yetebilecek şekilde supplemenler ile alabilirsiniz. Nutrade Weight Gainer size gün içerisinde ihtiyacınız olan karbonhidratı sağlayacak bir üründür. İçerisinde 72 gram karbonhidrat barındırmaktadır. Kaliteli formülü ile günde iki defa 4 ölçek tüketebilirsiniz. 4 ölçeği 100 grama denk gelmektedir ve yağlı süt ile karıştırarak tüketebilirsiniz. Düşük miktarda glisemik endeksi içeren formül aynı zamanda BCAA, glutmin ve arjinin de içermektedir. Böylelikle önemli amino asitleri de destek olarak almanıza yardımcı olmaktadır. 4500 gram olan ürün 45 defa kullanım için uygundur ve size uzun bir süre yetecektir.

Profesyonel olarak vücut geliştirme sporu ile kendini geliştirenler belirli bir seviye sonrasında kaslarının daha net bir görünüme sahip olması için yağ oranlarının minimuma inmesi için çalışırlar. Yağ oranının düşmesi için egzersizlerinde daha yoğun olarak çalışmalarının yanı sıra yağ yakıcı supplementler alarak egzersizlerde daha çok yağ yakmayı da sağlayabilmektedir. Termojenik yağ yakıcılar vücudun metabolizmasını hızlandırarak daha çok yağ yakmasını sağlamaktadır. Böylelikle antrenmanlarda daha çok yağ yakarak yağ oranının düşürülmesi daha kolay olmaktadır. Nutrade Xtreme 3000 sıvı formunda bulunarak termojenik yağ yakma özelliğine sahiptir. En güçlü kafein bileşeni olan Anhidroz Kafein içermektedir. Kafein yağ yakıcılarda çok önemli bir unsurdur. İçeriğinde sıfır karbonhidrat ve yağ olması da maksimum yağ yakma oranına ulaşılması için desteklenmesini sağlamaktadır.

Yağ yakmak için en önemli amino asitlerden biri karnitindir. Karnitin vücut tarafından üretilebilen bir amino asittir. Vücudun aktivitelerine göre salgılanarak yağ yakma süreci başlatılmaktadır. Ancak normal şartlarda belirli bir seviyede bulunan karnitin ile yağları hızlı bir şekilde ortadan kaldırmak zor olmaktadır. Egzersizlerde daha çok yağ yakmak için supplementler ile takviye alınarak daha çok karnitinin daha çok yağ yakması sağlanabilmektedir. Bu konuda Nutrade L-Carnitine Liquid içeriğinde barındırdığı 3500mg saf karnitin sayesinde vücudunuzda bulunan yağın maksimum seviyede yakılmasını sağlamaktadır. Kullanım olarak oldukla kolaydır. Sıvı formunda üretilmesi hızlı emilmesini sağlamaktadır. Antrenmandan 20 dakika önce 1 tüp alınması yağ yakma işleminin tetiklenmesi için yeterlidir. Almanya'da üretilen ürün sizlere 20 servislik paketler halinde sunulmaktadır. Yağ yakım sürecini hızlandırmak ve istediğiniz vücut yapısına hızlı bir şekilde ulaşmak için egzersizleriniz öncesinde almanız hedefinize hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır. Yağ yakmak isteyen profesyonel sporcular için oldukça yeterli bir üründür.