Yaptığımız egzersizlerde vücudumuz depoladığı proteinleri kullanarak enerji ihtiyacını karşılar. Burada gerekli olan protein takviyesi verilmesi ile kas kütlelerini yıkımı engellenerek gelişmeleri sağlanır. Bu nedenle özellikle antrenman öncesi veya sonrasında protein tozu kullanılarak bu ihtiyaç karşılanmaktadır. Bir çok protein tozu çeşidi bulunmaktadır. Hızlı bir emilim ile kana çok hızlı bir şekilde karışmasını istiyorsanız hidrolize whey protein çeşidini tercih edebilirsiniz. Normal bir whey proteinden kat kat daha hızlı emilebilmektedir. Whey protein tozunun hidrolize edilmesi sonucunda amino asitlerin daha küçük profiller haline gelmesi sağlanır. Sporcu kullandığında ise olabildiğince hızlı bir şekilde kana karışmaktadır. Nutrade 500 Dalton Protein Tozu bu konuda sizlere kaliteli hidrolize whey protein sunmaktadır. İçeriğinde 500 Dalton hidrolize whey protein barındırmaktadır ve bu sayede kullanım sonrasında maksimum hız ile vücut tarafından emilir. Başlangıç seviyesinde olanlar antrenmandan sonra alırken orta seviyedeki sporcular antrenmandan önce alabilirler. İleri seviyede olan sporcular ise antrenman öncesi alabildikleri gibi sabahları veya öğün aralarında tüketebilirler.

Proteinin amino asit yapısında bazı amino asitler vücutta çok önemli görevler üstlendiği halde tamamı veya hepsi vücut tarafında üretilmez. Bu nedenle de vücuda bu amino asitlerin besin olarak girmesi ve emilerek depolanması gerekir. Arjinin bu amin asitlerden biridir. Vücudumuzda bulunan atıkların zamanında sorunsuz bir şekilde atılması çok önemlidir. Atıkların atılmaması gibi durumlarda hastalıklar meydana gelebilir. Atıkların vücudumuzdan atılması için arjinin çok önemli bir göreve sahiptir. Aynı şekilde damarlarımızın esnekliğinin sağlanması için gerekli olan nitrik asit üretiminde çok etkilidir. Deri altında bulunan su seviyesinin dengelenmesi konusunda da çok önemlidir. Su seviyesinin dengelenmesi kasların daha estetik görünmesini sağlar. Nutrade Arginine sizlere arjinin ihtiyacınızı karşılamanız için sunulmaktadır ve antrenmandan önce 1 ölçek alabileceğiniz gibi gece yatmadan önce de alarak arjinin seviyenizin dengelenmesini sağlayabilirsiniz.

BCAA sporcuların en çok dikkat ettikleri supplementlerden biridir. Vücudumuz tarafından üretilemeyen üç amino asidi oluşturan BCAA kas yapımızın gelişmesi ve dayanıklılığının artması için önemli bir görece sahiptir. Herkesin bildiği gibi amino asitler besinlerden alınabilmektedir ancak zamanında ve hızlı bir şekilde vücut tarafından emilmesi de antrenmanlarda kas yıkımını engellemek için çok önemlidir. Sporcularda bu nedenle supplement olarak bu amino asitleri hızlı bir şekilde alabilmektedir. Nutrade BCAA kaslarınızın minimum yıkım yaşaması için alabileceğiniz supplementlerdendir. En iyi form olan 4:1:1 formuna sahiptir ve toz formunda bulunmaktadır. Toz formunda bulunmasının en büyük avantajı ise vücut tarafından hızlı bir şekilde emilmesi ve kana karışmasının sağlanmasıdır. Böylelikle BCAA ihtiyacınızı karşılamanız için yeterli takviyeyi alabilirsiniz.