İkili opsiyonlar – tek bir seçim yaparak büyük kazançlar elde edin

Bu yöntemlerden popüler bir tanesi de ikili opsiyonlar. Basit ve kazançlı oldukları için bu popülerliği de hak ediyorlar. Bir varlık almak yerine bir opsiyon alarak hem yatırımınızı daha düşük tutarlarda yapıyor hem de yüksek kazanç şansına sahip oluyorsunuz. Bunun için ise tek yapmanız gereken basit bir tercih: seçilen varlığın fiyatının yukarı mı yoksa aşağı mı gideceğini tahmin etmek, hepsi bu. Elbette başarılı bir yatırımcı bu kararı vermeden önce piyasa verilerini/haberlerini takip edecektir.

İşlem açmadan önce ne kadar süre ile açacağınıza da siz karar verirsiniz ve işlem sonucunda başarılı bir tahmin yaptığınızda kazancınız da bellidir. Dolayısıyla oldukça basit ve açık bir prosedürler zinciri mevcut fakat tabi ki seçeceğiniz aracı kurum oldukça önemli.

Olymp Trade’in Avantajları

Olymp Trade piyasada 2014 beri faaliyet gösteren popüler bir ikili opsiyon aracı kurumudur. Şirketin sunduğu yüksek kalite hizmetler bugüne dek 4 farklı ödülle ödüllendirilmiş olup şirket Uluslararası Finansal Komisyon tarafından denetlenmektedir.

Sunduğu faydalardan bazıları:

  • Yatırım kolaylığı

Aracı kurumun oluşturduğu yatırım platformu sayesinde kullanıcı dostu bir deneyim sunulmaktadır. Yeni başlayanlar bundan memnun olacaklar ve deneyimli yatırımcılar da sunulan çeşitli piyasa analiz araçlarını keyifle kullanacaklardır.

  • Pratik ve eğitim

Acemilerin endişe etmesine gerek yok: kayıt olur olmaz, ücretsiz bir demo hesabınız olacak. 10.000 sanal para yüklü bu hesaptan olabildiğince faydalanın ve gerçek para ile yatırım yapmadan önce hangi stratejiyi uygulayacağınızı seçin. Ayrıca, sitede sizler için çok çeşitli eğitim materyalleri sunulmakta: video eğitimler, web seminerleri, interaktif eğitimler vb.

  • Yüksek kar oranları

Başarılı işlemlerdeki potansiyel kazanç %80’e ulaşır, VIP hesaplar için ise %92’ye varan kazançlar vardır!

  • 7/24 Teknik Destek

Profesyonellerden oluşan bir ekip size tüm dillerde yardımcı olmakta.

  • Geniş ödeme seçenekleri ve sıfır komisyon

İstediğiniz ödeme yöntemini seçer ve hiç komisyon ödemezsiniz.

  • Bonus ödül sistemi

Sizlere daha iyi bir yatırım deneyimi sunmak için Olymp Trade bir bonus sistemi tasarlamış, bunun için bile incelenmeli!

Yatırım hacminizi artıracak bonuslar

Platforma kaydolan her yatırımcı özel bir hoşgeldin bonusu alma fırsatını yakalar: $/€30, $/€100 ya da $/€200. Başlangıç yatırımınıza ek olarak size sağlanan bu fırsat sizin için çok büyük bir şans. Hoşgeldin bonusu Olymp Trade tarafından tek seferliğine sunulan bir fırsat.

Sonrasında ise hesabınıza her para yüklediğinizde yatırdığınız tutarın %10 ila %50 oranında bir tutarda bonuslar kazanabileceksiniz.

Bu bonuslar ile yatırımınızı biraz daha güvenle yaparsınız. Bonusları paraya çeviremezsiniz ancak yapacağınız işlemlerde bonusları kullanarak kar elde edebilir ve kazancınızı artırabilirsiniz!

Ayrıca ekstra bir kaldıraç istemediğiniz durumlarda bonusu da reddedebilirsiniz.

Aktif kullanıcılar için daha fazla ayrıcalık

Yukarıda bahsedilen avantajların yanı sıra Olymp Trade kullanıcılarını sadakatlerine ve aktifliklerine bağlı olarak ekstra bonuslarla desteklemektedirler. Örneğin, eğer aracı kurumun ebültenlerine abone olduysanız, eposta aracılığıyla bir promosyon kodu alabilir ve ekstra bonuslar kazanabilirsiniz. Ya da katılacağınız web seminerlerinde bir başka bonus fırsatından da yararlanabilirsiniz.

Ayrıca Olymp Trade’i Facebook üzerinden de takip ederek diğer özel ödül kampanyalarını da kaçırmayın!

Toparlamak gerekirse, aracı kurum tarafından size sunulan tüm bonuslar yatırım tutarınızı ve riskinizi artıracak. Öte yandan kazanç şansınızı ise artıracak.