Öncelikle Bu sıkıntıların Yeni kurulmuş Tek sayfalık sitelerde oluştuğunu belirtelim. Bu siteler Sosyal medya’ya verdiği sponsorlu reklamlar ile belli bir müşteri kitlesine ulaşıyor ve vurgununu yapıp siteyi kapatıp ortadan kayboluyor. Bunun için bildiğiniz sitelerden alışveriş yapmanız çok önemli. Site’nin adres kısmında https:// yeşil buton olmasına dikkat edin!

Kişisel bağlantınızı kullanarak alışveriş yapın Avm Park gibi yerlerdeki ortak Wi-fi noktalarından bağlanarak alışveriş yapmayın. Girdiğiniz sitenin adres kısmındaki site ile aynı olmasına özen gösterin Çünkü bazı dolandırıcılar bilindik siteleri birebir kopyalayabiliyor. Bunun için adres kısmına bakmanız yeterli! Bankamatik kullanmaktansa Kredi kartı kullanmanız hatta Sanal kredi kartı kullanmanız daha çok tavsiye ediliyor!

Çünkü Kredi kartınızın bir sınırı varken Hesabında yüklü para olan bir banka karttın dan alışveriş yapmanız daha çok risk doğurabilir.  Tarayıcınızı ve Virüs yazılımınızı güncel tutun. Dolandırıcılar Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve Türkiye’de de baya bir tepki alan Black Friday indirim günleri gibi günlerde daha çok ortaya çıkıyor! 

Online Pazarlık

Online alışverişlerde nasıl pazarlık yaparız diye sorular duyar gibiyiz. Evet Online pazarlık teknik olarak mümkün olmasa da bunun yerini tutan bir sistem zaten var. Hepimizin alışveriş yaparken ödeme sayfasında karşısına çıkan indirim kodu gir, İndirim kuponu tanımla gibi alanları fark etmişinizdir. Bu alanlar sadece markanın size özel belirli günlerde yolladığı veya tanımladığı kodlar ile dolmuyor. Bu kuponları dağıtan bazı web siteleri var ve sadece Kupon ve kampanya bildirimleri yapıyor.Bizim keşfettiğimiz Sitelerden biri Markodi.com  Markalar ile sizin yerinize pazarlık yaparak belirli oranlarda indirim kuponu alıp kullanıcılarına ücretsiz olarak yayınlıyorlar! Şuan sitede Boyner’den yapacağınız 600 TL harcamaya 150 TL daha az ödemenize olanak veren Boyner indirim kodu bunlara bir örnek!  Site’deki Kod al butonuna tıkladığınızda INDIRIM50 gibi bir kod veriyor. Ve bu kod size sepette  150 TL indirim kazandırıyor! Sitede Boyner gibi Türkiye’nin en iyi mağazalarının indirimlerini bulmak mümkün!

Bir örnek daha vermek gerekirse Evinize Televizyon almaya karar verdiniz ve hiçbir fikriniz yok! Ama İnternet’ten beğendiğiniz Televizyonun tüm özelliklerini görebilir, Başka Televizyonlarla karşılaştırabilir ve fiyat avantajı olarak mağazalar’dan çok daha uyguna ve en uygun mağaza’dan televizyonunuzu alabilirsiniz. Elektronik’te Markodi.com’u incelediğiniz’de Tv’lerde geçerli 150 TL Media Markt indirim kodu olduğunu gördük! Bunun yanında Teknosa ve Hepsiburada gibi mağazaların kampanyalarıda sıralanmış! 

İşin Özü Online Alışverişler’de Kupon kullanın!

3000 TL’lik telefonu 300 TL’ye almaya kalkmayın!

İndirim kuponu veren siteleri takip edin!

Karşılaştırma yapın

Kullanıcı yorumlarınI İnceleyin!

Bilindik markalar’dan ve mağazalar’dan alışveriş yapın!