Fakat bu olanak bazı kötü yazılıma sahip olan siteler sebebi ile virüs bulaşmalarının yaşanmasına sebep oluyor. Televizyon izlemenin her an her yer de güven ile yaşanmasına imkân veren Canlı TV güvenilir bir adres olup aynı zamanda sıkıntı yaşamadan yayın akışını seyretmenizi sağlar. İlk televizyonun hayatımıza girdiği andan itibaren yanımızda daima var olan kanal TRT her daim güncellenen ve yenilenen yüzü ile yayınlarına devam ediyor. Birçok dizi ve programları ile izlenme rekorları kıran TRT 1 kültür, eğlence, yarışma, dizi ve programları ile yayın hayatına devam ediyor.

TRT 1 Kanal Program ve Dizileri

TRT 1 kanallı geçmişten günümüze kadar devam eden yayın hayatı ile her daim yanımızda olmaya devam ediyor. Birçok kültür ve eğlence programının yer verildiği kanalda aynı zamanda tartışma programları da yer alıyor. Bunun yanı sıra birçok diziye de yer açan kanal reyting rekorlarını kıran ve sezon atlayan dizisi Diriliş Ertuğrul ‘un yanı sıra yepyeni dizi sunumları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kanal da aynı zamanda nostaljik bir esinti yaratan Seksenler dizisinin de yer alıyor. Bu ve buna benzer birçok yapıma yer açılan TRT 1 kanalını Canlı TV ile her an takip etmeniz mümkün.

TRT 1 HD Yayın Kalitesi Canlı TV de

TRT1 HD izle yayın kalitesini sizlere televizyonun yanında internet ortamında da sunuyor. Bilgisayar, tablet ve cep telefonunuz ile her an her yerde yayını seyretme şansını bulunurken bunu en iyi kalite de izleyebilirsiniz. HD yayın uygulaması için yayın 1 ve yayın 2 seçenekleri ile normal izleme düzeyine de geçmeniz mümkün.

Canlı TV Ayrıcalığı

Canlı TV ile TRT1 izle seçimini yaparak anında canlı yayına bağlanmanız mümkün. Adreste aynı zamanda kanallın program ve dizileri ile ilgili olarak son dakika haberlerini de alma imkânınız bulunuyor. Siteye canlitvs.com adresi ile ulaşarak anında TRT1 kanallını izlemeye başlayabilirsiniz. Cep telefonunuz ve tabletiniz ile her an her yerden adrese bağlantı kurarak güvenilir bir seyir izleme keyfi yaşamanız da mümkün. Ekran donması olmadan yaşayacağınız yayın akış uygulamasının yanı sıra yayın akış takibini yaparak istediğini sizi ya da program saatini de öğrenebilirsiniz.