Yaralılar özel bir araçla kaldırıldıkları Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin yaptıkları incelemede olay yerinde 19 adet boş kovan bulundu.

Olay, Soğanlı Mahallesi Gülayla Sokak içerisindeki bir otoparka saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İçerisinde 3 kişi olduğu iddia edilen siyah bir otomobildeki saldırganlar, önce otopark içindeki otomobillere rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu park halindeki araçlara da kurşun isabet ederken, silah seslerini duyan otopark çalışanları Hamza Mete ve Tufan Dandin yaralandı. Yaralılar özel bir otomobille Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek çalışmalarını başlatırken, olayda kullanıldığı tespit edilen plakası alınamaman siyah bir otomobil ise arıyor.

OLAY YERİNDE 19 BOŞ KOVAN BULUNDU

Polis ekipleri otopark çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak olay yeri şeridi ile çevirdi. Olay Yeri ve İnceleme Ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Gülayla Sokak ve otopark içerisinde yaptıkları incelemede 9mm çapında silahlardan ateşlenmiş olan 19 boş kovan tespit etti. Uzun süredir bu otoparkın hizmet verdiğini belirten bir vatandaş, "O anda olayın içerisinde değildik. Yaklaşık yarım saat önce olay meydana geldi. Yaralılar hakkında bir bilgim yok, yaklaşık 20 gün önce de burada bir olay oldu ama tam olarak bilemiyorum" dedi.